AmaTur: Turneu B Cupa Valentin Dorca Lugoj 29.12.2012

Radu668

senior
Lugojenii sponsorizati de Valentin Dorca vor organiza impreuna si in acest an Cupa de Iarna "Valentin Dorca" editia a IV-a 2012

TURNEU: Cupa de Iarna "Valentin Dorca" editia a IV-a 2012.
TIP TURNEU: Amatori, Elite si Fete.
LOCALITATEA: Lugoj.
DATA: 29 Decembrie 2012.
ORA: 9:00-18:00 (atat avem rezervata sala si speram ca toti sa fim prezenti la ora 9 ca cel tarziu la 10 sa incepem).
SALA: Lavinia Milosovici, Lugoj, str. Caransebeșului (vis-a-vis de Lidl)
TIP MESE: Joola, Stiga
NR. MESE: 4 - 6.
SPATIU DE JOC: Foarte mare.
TAXA PARTICIPARE: GRATIS! PENTRU TOATA LUMEA.
SISTEMUL DE JOC: Grupe inferioare, grupe superioare si eliminatorii, 3 seturi din 5.
MATERIALUL DE PREMIERE: Diplome (de participare la toata lumea), medalii, cupe, echipament sportiv + 2 premii speciale (nu spunem la cine)

Se asigura:
- apa plata, minerala, suc si produse de patiserie.
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: Direct la sala (dar as prefera sa o faceti inainte), pe forum si de preferinta cel mai bine pe e-mail valymaxxis(at)yahoo.com sa ne fie mai usor... va rog sa specificati la insrierea dvs. numele, prenumele, locatia si varsta
http://www.facebook.com/events/313891525393675/?notif_t=plan_user_invited

"TAXA PARTICIPARE: GRATIS! PENTRU TOATA LUMEA."
Sincere felicitari! Un exemplu de urmat pentru toti cei care vor sa promoveze acest sport!

Dan Petrov Timișoara 44 pentru ca o sa fiu acasa si nu la București.

Buna seara,
multumesc frumos :-) ne vedem la concurs :-)
- - - Actualizat - - -
Buna seara,sunteti inscris,ne vedem la concurs :-) o seara frumoasa.
- - - Actualizat - - -
Buna seara,v-am inscris,ne vedem la cupa,o seara frumoasa.
- - - Actualizat - - -
Buna seara,
Toata lumea e pe lista :-) va asteptam cu mare drag,ne vedem la cupa,o seara frumoasa.

Sper sa vina si el..il combini tu daca vi...oricum pana la turneu sper sa ne vedem pe la Bogy la pestalozzi...:D
O sa ne vedem si la Bogy ca vreau sa ma intilnesc si cu el si pe Piri sper sa il combin .
De curentat tot o sa ma curentezi ca am vazut filmari cu tine si mia placut dar sper cit mai greu,un 220 nu la 380

Domnu' Matei, aduceti si restu jucatorilor de la Deva... avem nevoie de jucatori buni si pt categoria de elite... poate de data asta ne onoreaza cu prezenta si cei de la Arad :D ... ca de la Timisoreni ne asteptam sa vina destul de multi dar mai mult pt categoria de amatori si fete

Domnu' Matei, aduceti si restu jucatorilor de la Deva... avem nevoie de jucatori buni si pt categoria de elite... poate de data asta ne onoreaza cu prezenta si cei de la Arad :D ... ca de la Timisoreni ne asteptam sa vina destul de multi dar mai mult pt categoria de amatori si fete
Am sa incerc sa-i mobilizez

Vin si eu la Lugoj,la plimbare si sa joc si ping-pong cu prieteni vechi[Doamne Titi...!] si noi care-i voi gasi acolo.GHE.NICU-DT SEVERIN.

Back
Sus