Va rog sa transferati la OPEN - cu multumiri - pe Dinu Gheorghe, București.![]()
Intra pe lista de concurs Badulescu Rafael - Giurgiu
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Va rog sa transferati la OPEN - cu multumiri - pe Dinu Gheorghe, București.![]()
Nu prea înțeleg de ce s-ar limita accesul aspirațiilor la o categorie superioara?!? ... Aceștia își asuma riscul din proprie vointaDaca-mi permiteti o sugestie pentru turneele urmatoare si anume: Accesul de la o categorie inferioara la una superioara sa fie limitat.
Exemplu: 72 participanti la avansati la Chiajna=> 72/6=12 grupe => maxim 12 jucatori de la incepatori. Participarea a mai mult de 12 jucatori de la incepatori inseamna ca intr-o grupa de avansati vor fi mai mult de 1 incepator, dezechilibrand (facilitand si respectiv ingreunand ) astfel sansele de acces in grupele superioare pt anumiti jucatori.
108 participanti la open => 108/6 =18 grupe=> maxim 18 participanti de la avansati + incepatori repartizati 9 av si 9 incepat.
48 elite=> 8 grupe => max 8 => impartiti 3 open 3 avansati 2 incepator (su alta regula)
Daca-mi permiteti o sugestie pentru turneele urmatoare si anume: Accesul de la o categorie inferioara la una superioara sa fie limitat.
Exemplu: 72 participanti la avansati la Chiajna=> 72/6=12 grupe => maxim 12 jucatori de la incepatori. Participarea a mai mult de 12 jucatori de la incepatori inseamna ca intr-o grupa de avansati vor fi mai mult de 1 incepator, dezechilibrand (facilitand si respectiv ingreunand ) astfel sansele de acces in grupele superioare pt anumiti jucatori.
108 participanti la open => 108/6 =18 grupe=> maxim 18 participanti de la avansati + incepatori repartizati 9 av si 9 incepat.
48 elite=> 8 grupe => max 8 => impartiti 3 open 3 avansati 2 incepator (su alta regula)
Ce sigur esti pe tine ...Te așteptam cu mult drag la openLeonard Șerban, București, mă retrag de la avansați și mă înscriu la open, deoarece duminică mă duc să mănînc gratis... mulțumesc pentru înțelegere și scuze pentru deranj.
Daca se poate as vrea în grupă cu Liță Gabriel, așa aș avea o victorie asigurată. Mulțumesc anticipat.
Sent from my ONEPLUS using Tapatalk
Nu prea înțeleg de ce s-ar limita accesul aspirațiilor la o categorie superioara?!? ... Aceștia își asuma riscul din proprie vointa
Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk