Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Comitetul Director a supus spre imbunatatirea regulamentului. la finele anului 2018, o serie de propuneri venite din randul participantilor la circuit. Atunci era momentul propice pt idei novatoare. Si eu as dori, spre exemplu, ca oricine sa poata participa la concursul din orasul lui de referinta - la doua categorii diferite cand se joaca sambata-duminica ! Astfel omul economiseste bani buni, nefiind supus la cheltuieli de deplasare, cazare,masa, etc. in localitati aflate in acelasi sfarsit de saptamana la mri distante de casa. Nu mai spun de oboseala!![]()
Cel mai simplu ar fi ca fiecare sa joace doar la categoria lui.
Cred ca nu ați citit regulamentul. începătorii nu pot participa la categoriile Open sau Elite și nici avansatii la Elite.
Normal, cum altfel?neaparat la mine in grupa !![]()
La sfarsitul anului competitional 2018, datorita participarii mele la Open - cu mp de avansat, am fost tinta multor maraieli si invidii ( In urma bunelor rezultate obtinute). Anul acesta observ ca au aparut si alti temerari. Cred ca dl. Apian are dreptate, totusi !![]()