AmaTur: Turneu A Cupa '' Viva Sport '' Turneu '' A '' 02 august 2014 Amatori + Open

Condoleante familiei indurerate!
L-am cunoscut pe Mircea in cadrul circuitului Amatur , jucand impreuna 4 meciuri . Un OM deosebit ,cu mult bun simt , care iubea acest sport.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca intre cei drepti!

Dumnezeu sa il odihneasca !
Condoleante familiei !
Se pare ca rugaciunile familiei Amatur nu au fost suficiente pentru a il putea ajuta pe colegul nostru.... :(

Adio Mircea Belanici !

Dumnezeu sa-l odihneasca.
Odata cu acest eveniment nefericit trebuie sa remarcam doi oameni zic eu de mare caracter, Paun Daniel si Norocel care au facut tot posibilul sa-l tina in viata pana la venirea celor de la Smurd, acolo unde lucreaza si Daniel Paun. Din pacate nu s-a putut face nimic, chiar daca ambulanta venea in cateva minute sau daca era la usa dotata cu toate aparatele.

Offf, ce veste trista!
Fiecare dintre noi jucam un meci lung sau scurt de ping-pong, cu acest adversar de temut - Moartea! Pentru un timp rezistam deoarece topspinul nostru e puternic si cu efect, dar din pacate vine o vreme cand adversarul nostru reuseste sa ne puna un block decisiv si meciul se sfarseste! Nu ne ramane decat sa aplaudam cu totii iesirea de la masa de joc a unui om care a crezut mereu in victorie! Multumim pentru acest exemplu domnule Bilanici! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Un OM cu mult bun-simt, ardelean de referinta, manierat si dotat cu multa intelegere pentru semeni ... s-a stins. Sufletul ii ramane insa, nemuritor. Condoleante familiei. Odihneasca-se in pace !

A murit un OM.A murit unul de-al nostru .Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Condoleante celor de lângă el.

Dumnezeu sa l ierte pe domnul Mircea Bilanici.
Condoleante familiei greu incercate.

Astazi a murit un membru al "Familiei Amatur" ..... Imi este greu sa exprim ce am in suflet .... am fost la o masa distanta de nefericitul incident .......
Propun ca de acum inainte, toate concursurile care se vor desfasura in 02 august sa se numeasca " Memorialul Mircea Belanici "; acest lucru ne va arata ca nu suntem in competitie doar cu membrii familiei Amatur, ci si cu alte provocari, pe care fara sa vrem, nu le putem infrange ...... daca s-ar fi pus la socotela toate rugaciunile si "pumnii stransi" ca Mircea Belanici sa se faca bine, cred ca nu se punea problema ca la urmatorul turneu sa nu fie prezent ..... Propun ca in data dde 16 August la turneul de la Brașov sa tinem un minut de reculegere in memoria colegului si in acelasi timp prietenului nostru Mircea Belanici . Cu stima ,
Alin Hutanu

Frumos ce ai scris Aline dar fara pumni strinsi si rugaciuni,Mircea nu mai avea nici o sansa ,ma opresc aici ca :(

- - - Actualizat - - -

Din toti membrii amaturului cred ca eu il cunosteam cel mai bine.
Clubul Viva nu a avut nici o vina ,putea sa vina si Arafat cu elicopterul si nu il putea salva.

S=a stins un mare OM,un mare CARACTER1Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mircea!!Un adevarat prieten..Sincere condoleante familiei indurerate...

Back
Sus