iondinicescu
Banned
O competitie bine organizata intr-o locatie la care cu placere revii.
B R A V OOOOOOOOOOOOOO VIVASPORTCLUB si felicitari participantilor.
B R A V OOOOOOOOOOOOOO VIVASPORTCLUB si felicitari participantilor.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Felicitari organizatorilor si participantilor!Se vede ca "iarba" si-a facut treaba si de data asta. :lol:
E o dovada de fair-play faptul ca Liviu Miron recunoaste ca "iarba" si-a facut treaba". Ma intreb ce-ar fi facut fara ea in semifinala cu Daniel Paun, sau in finala. Am si eu o propunere... Daca tot e acceptata iarba in Amatur, si nu contest acest lucru... sa se organizeze un concurs separat pentru ei... sa vedem si noi care dintre ierburi isi face treaba mai bine si, implicit, care este ierbarul sef...
întradevar un turneu reusit! Felicitari pentru dl Viorel Tudorache,un jucator redutabil si care va aduce si mai multa culoare in circuitul nostru. FElicitari si pentru locul ocupat! Respect!
Dar adversarii lui din semifinala sau finala ce ar fi facut daca si-ar fi pus ei iarba si s-ar fi inversat rolurile?E o dovada de fair-play faptul ca Liviu Miron recunoaste ca "iarba" si-a facut treaba". Ma intreb ce-ar fi facut fara ea in semifinala cu Daniel Paun, sau in finala. Am si eu o propunere... Daca tot e acceptata iarba in Amatur, si nu contest acest lucru... sa se organizeze un concurs separat pentru ei... sa vedem si noi care dintre ierburi isi face treaba mai bine si, implicit, care este ierbarul sef...
Este acuma la OPEN si la urmatorul concurs la care sunt sigur ca participa(31 Mai 2014 București A+) se vor vedea rezultatele dansului in fata unor jucatori redutabili.In plus, domnul Miron Liviu, cu tot respectul, este un jucator bun de iarba, dar nu e nici pe departe de neinvins...