Mici rautati. HEAD TO HEAD : Dinu / Tical : 7 / O ! " Gura lumii sloboda " . No comment .
Mai ai și tupeu de....degeaba măcar dacă ai fi fost vreun mare jucator dar ai fost și vei fi de toată p...rostia
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mici rautati. HEAD TO HEAD : Dinu / Tical : 7 / O ! " Gura lumii sloboda " . No comment .
În loc să aprecieze faptul că un jucător de 70 de ani a știut să se autoprotejeze și altfel să evite un eveniment nedorit de nimeni, organizatorul a ratat un moment nemaipomenit de a păstra tăcerea. Tăcere pe care a utilizat-o în prima pagină prin faptul că nu a specificat condițiile tipic românești ale turneului: aer condiționat doar în zona biroului organizatorului, toalete sub orice critică în afară de cea de la parter. Singurul lucru care mi-a plăcut la turneul de Sâmbăta la care am participat: calitatea jucătorilor - fair-play, stoicism și rezistență la condițiile de mediu. Pasiunea pentru acest sport te face să treci cu vederea anumite greutăți. Dar până la o anumită vârstă, când pui în balanță pasiunea și riscurile.
Multumim pentru feedback! Tin sa precizez faptul ca au functionat aparatele de aer conditionat cat si ventilatoarele din sala la putere maxima, pe 16 grade Celsius. Faptul ca a fost mult mai simtibila temperatura scazuta in zona de asteptare a fost si din pricina faptului ca majoritatea jucatorilor ce nu sustineau meciuri stateau pe culoarul dintre mese pentru a viziona adversarii sau prietenii ce erau la masa de joc.
Va multumim pentru prezenta si participare!
O zi minunata!
Astea e culmea culmilor sa scrie aici ca meciurile încep la 9:45 și cineva care a ajuns la 9:55 fără sa anunțe cearta organizatorul pentru ca l a scos din lista , ferească Dumnezeu![]()
Îl rog frumos pe domnul organizator sa fie mai atent și data viitoare când ajunge domnul profesor sa puna imnul Romaniei
Teo, eu o să ii iau apărarea d-lui Bodeanu, dar nu ca să mă pun bine cu el ci din punct de vedere al unui organizator cu destul de multe turnee la activ, cunosc destul de bine programul Excel cu care lucram.
Este adevărat ca putea fi adăugat Alexandroaiei si ar fi fost oricum ultimul dar ar fi trebuit să schimbi programul în care deja ai făcut anumite lucruri, cum ar fi permutările intre jucatorii din aceiasi localitate, dar si alte lucruri cum a fost cu Leonard, și în viteză le poți uita. Se poate complica destul de mult situația. Și ca organizator stai efectiv cu sufletul în gat pana vezi ca au început grupele la timp și Excel-ul funcționează.
Și sunt sigur că d-l Bodeanu nu ii știe pe elevii tai ca să ii faulteze.
Îl consider de foarte bună credință și doar ghinionul a facut să existe unele probleme.
Deci hai sa nu tragem în pianist fiindcă e posibil sa nu mai ascultam partitura.
Problema cu spațiul între mese este relativă, pentru unii nu este spațiu suficient iar pentru alții este destul, depinde de stilul fiecăruia.