nicusortical
senior
La lăsat spinul din iarbă să nu ajungă la open![]()

Trimis de pe al meu SM-S901B folosind Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
La lăsat spinul din iarbă să nu ajungă la open![]()
La categoria Avansati, D-l Dinu Gigi a abandonat inainte de jocurile eliminatorii, sub pretextul oboselii si a unei accidentari. Avand in vedere faptul ca toate meciurile jucate au arata o diferenta de valoare semnificativa, precum si faptul ca nu a aratat o slabiciune fizica evidenta, propun Echipei Directoare analizarea cazului, a situatiilor precedenteasemanatoare la care a participat d-l Dinu si o decizie in consecinta.
Nu ii mai țineți parte lui Gigi spin pentru ca asa face mereu, trântește meciuri .În loc să aprecieze faptul că un jucător de 70 de ani a știut să se autoprotejeze și altfel să evite un eveniment nedorit de nimeni, organizatorul a ratat un moment nemaipomenit de a păstra tăcerea. Tăcere pe care a utilizat-o în prima pagină prin faptul că nu a specificat condițiile tipic românești ale turneului: aer condiționat doar în zona biroului organizatorului, toalete sub orice critică în afară de cea de la parter. Singurul lucru care mi-a plăcut la turneul de Sâmbăta la care am participat: calitatea jucătorilor - fair-play, stoicism și rezistență la condițiile de mediu. Pasiunea pentru acest sport te face să treci cu vederea anumite greutăți. Dar până la o anumită vârstă, când pui în balanță pasiunea și riscurile.
Nu ii mai țineți parte lui Gigi spin pentru ca asa face mereu, trântește meciuri .
Cind furi la scor și joci cu palete contrafăcute normal ca nu îți mai arde de joc,mai bine te lași de sportul asta .Mici rautati. HEAD TO HEAD : Dinu / Tical : 7 / O ! " Gura lumii sloboda " . No comment .
În loc să aprecieze faptul că un jucător de 70 de ani a știut să se autoprotejeze și altfel să evite un eveniment nedorit de nimeni, organizatorul a ratat un moment nemaipomenit de a păstra tăcerea. Tăcere pe care a utilizat-o în prima pagină prin faptul că nu a specificat condițiile tipic românești ale turneului: aer condiționat doar în zona biroului organizatorului, toalete sub orice critică în afară de cea de la parter. Singurul lucru care mi-a plăcut la turneul de Sâmbăta la care am participat: calitatea jucătorilor - fair-play, stoicism și rezistență la condițiile de mediu. Pasiunea pentru acest sport te face să treci cu vederea anumite greutăți. Dar până la o anumită vârstă, când pui în balanță pasiunea și riscurile.
Dacă tot vorbiți de participanți, penalizați și organizatorii... Dvs cel puțin penalizați-va singur, de la organizator treceți la calfa ... Măcar o perioada... Swap Ropotan-Ursu, Leonard Șerban pierdut de la parter la etaj, șamd...Nici un moment nu am pus la indoiala limita capacitatilor fizice ale persoanelor in varsta (printre care ma numar si eu). Inteleg perfect motivatia d-lui Dinu si nu o judec. Un alt participant a procedat la fel, fara insa sa afecteze competitia. Am scos in evidenta insa un fapt care a iesit din spiritul competitiei, afectand participarea celorlalti participanti. Am supus analizei situatia, poate vom gasi o cale potrivita pentru persoanele in varsta, sa se retraga dupa dorinta, dar fara a afecta evolutia celorlalti participanti. O alta cale ar fi promovarea la alta categorie, la nivelul valorii, astfel incat numarul de jocuri sa fie ceva mai mic. Cred ca se pot gasi si alte variante, mai convenabile acestui grup de participanti si, bineinteles, lui Gigi Spin.
In alta ordine de idei, instalatia de aer conditionat a permis participarea intr-o sala cu 12 mese si inaltime de 4 m a unui numar de ~90 de participanti si privitori, in fiecare din cele doua zile, cele mai fierbinti doua zile din 2023, la o temperatura mai mica cu -15"C decat in exterior, fara umiditate si fara nici o sesizare. Deasemenea, cele 3 toalete in care eu am intrat au fost curate si igienice, iar persoana care le intretine a trecut de mai multe ori prin sala si anexe pentru a pastra curatenia.
Organizatorii va invita si la alte concursuri pentru a vedea daca sesizarile d-vs au primit un feed-back potrivit.
Salut! Statistica jucatorului de la acest turneu, Pop Alexandru - Hobby - Bucuresti, a fost atasata unui profil deja existent cu acelasi nume, desi in postarea pentru inscriere a specificat ca este jucator nou. Multumesc!
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/player/10890
Cind furi la scor și joci cu palete contrafăcute normal ca nu îți mai arde de joc,mai bine te lași de sportul asta .
În loc să aprecieze faptul că un jucător de 70 de ani a știut să se autoprotejeze și altfel să evite un eveniment nedorit de nimeni, organizatorul a ratat un moment nemaipomenit de a păstra tăcerea. Tăcere pe care a utilizat-o în prima pagină prin faptul că nu a specificat condițiile tipic românești ale turneului: aer condiționat doar în zona biroului organizatorului, toalete sub orice critică în afară de cea de la parter. Singurul lucru care mi-a plăcut la turneul de Sâmbăta la care am participat: calitatea jucătorilor - fair-play, stoicism și rezistență la condițiile de mediu. Pasiunea pentru acest sport te face să treci cu vederea anumite greutăți. Dar până la o anumită vârstă, când pui în balanță pasiunea și riscurile.
Mici rautati. HEAD TO HEAD : Dinu / Tical : 7 / O ! " Gura lumii sloboda " . No comment .