AmaTur: Turneu A Cupa VivaShop.ro, Bucuresti –22/23.07.2023

La categoria Avansati, D-l Dinu Gigi a abandonat inainte de jocurile eliminatorii, sub pretextul oboselii si a unei accidentari. Avand in vedere faptul ca toate meciurile jucate au arata o diferenta de valoare semnificativa, precum si faptul ca nu a aratat o slabiciune fizica evidenta, propun Echipei Directoare analizarea cazului, a situatiilor precedenteasemanatoare la care a participat d-l Dinu si o decizie in consecinta.

În loc să aprecieze faptul că un jucător de 70 de ani a știut să se autoprotejeze și altfel să evite un eveniment nedorit de nimeni, organizatorul a ratat un moment nemaipomenit de a păstra tăcerea. Tăcere pe care a utilizat-o în prima pagină prin faptul că nu a specificat condițiile tipic românești ale turneului: aer condiționat doar în zona biroului organizatorului, toalete sub orice critică în afară de cea de la parter. Singurul lucru care mi-a plăcut la turneul de Sâmbăta la care am participat: calitatea jucătorilor - fair-play, stoicism și rezistență la condițiile de mediu. Pasiunea pentru acest sport te face să treci cu vederea anumite greutăți. Dar până la o anumită vârstă, când pui în balanță pasiunea și riscurile.

Sunt oameni care îmbătrânesc, de-a dreptul laș, în AmaTur. Laș și urât. Din partea lor, exemple pentru cei de după ei ? NICIODATĂ. Au trăit urât și au îmbătrânit urât. Să nu le urmăm exemplul. FELICITĂRI BOGDANE ! Ești un muncitor !

În loc să aprecieze faptul că un jucător de 70 de ani a știut să se autoprotejeze și altfel să evite un eveniment nedorit de nimeni, organizatorul a ratat un moment nemaipomenit de a păstra tăcerea. Tăcere pe care a utilizat-o în prima pagină prin faptul că nu a specificat condițiile tipic românești ale turneului: aer condiționat doar în zona biroului organizatorului, toalete sub orice critică în afară de cea de la parter. Singurul lucru care mi-a plăcut la turneul de Sâmbăta la care am participat: calitatea jucătorilor - fair-play, stoicism și rezistență la condițiile de mediu. Pasiunea pentru acest sport te face să treci cu vederea anumite greutăți. Dar până la o anumită vârstă, când pui în balanță pasiunea și riscurile.
Nu ii mai țineți parte lui Gigi spin pentru ca asa face mereu, trântește meciuri .

Trimis de pe al meu SM-S901B folosind Tapatalk

Nici un moment nu am pus la indoiala limita capacitatilor fizice ale persoanelor in varsta (printre care ma numar si eu). Inteleg perfect motivatia d-lui Dinu si nu o judec. Un alt participant a procedat la fel, fara insa sa afecteze competitia. Am scos in evidenta insa un fapt care a iesit din spiritul competitiei, afectand participarea celorlalti participanti. Am supus analizei situatia, poate vom gasi o cale potrivita pentru persoanele in varsta, sa se retraga dupa dorinta, dar fara a afecta evolutia celorlalti participanti. O alta cale ar fi promovarea la alta categorie, la nivelul valorii, astfel incat numarul de jocuri sa fie ceva mai mic. Cred ca se pot gasi si alte variante, mai convenabile acestui grup de participanti si, bineinteles, lui Gigi Spin.

In alta ordine de idei, instalatia de aer conditionat a permis participarea intr-o sala cu 12 mese si inaltime de 4 m a unui numar de ~90 de participanti si privitori, in fiecare din cele doua zile, cele mai fierbinti doua zile din 2023, la o temperatura mai mica cu -15"C decat in exterior, fara umiditate si fara nici o sesizare. Deasemenea, cele 3 toalete in care eu am intrat au fost curate si igienice, iar persoana care le intretine a trecut de mai multe ori prin sala si anexe pentru a pastra curatenia.
Organizatorii va invita si la alte concursuri pentru a vedea daca sesizarile d-vs au primit un feed-back potrivit.

Efortul fizic excesiv produce la vârste înaintate sincope generatoare de accidente vasculare. Categorii superioare = solicitări fizice superioare . Cam aduce a condamnare , ca și cum ai vrea sa înveți ( obligi ) un cal-batran sa țopăie pe ritm de Quick-step !

„Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale”

Sau , cum zice Shakespeare : " Mult zgomot pentru nimic" ! Nu mai este nimic de spus.

Nici un moment nu am pus la indoiala limita capacitatilor fizice ale persoanelor in varsta (printre care ma numar si eu). Inteleg perfect motivatia d-lui Dinu si nu o judec. Un alt participant a procedat la fel, fara insa sa afecteze competitia. Am scos in evidenta insa un fapt care a iesit din spiritul competitiei, afectand participarea celorlalti participanti. Am supus analizei situatia, poate vom gasi o cale potrivita pentru persoanele in varsta, sa se retraga dupa dorinta, dar fara a afecta evolutia celorlalti participanti. O alta cale ar fi promovarea la alta categorie, la nivelul valorii, astfel incat numarul de jocuri sa fie ceva mai mic. Cred ca se pot gasi si alte variante, mai convenabile acestui grup de participanti si, bineinteles, lui Gigi Spin.

In alta ordine de idei, instalatia de aer conditionat a permis participarea intr-o sala cu 12 mese si inaltime de 4 m a unui numar de ~90 de participanti si privitori, in fiecare din cele doua zile, cele mai fierbinti doua zile din 2023, la o temperatura mai mica cu -15"C decat in exterior, fara umiditate si fara nici o sesizare. Deasemenea, cele 3 toalete in care eu am intrat au fost curate si igienice, iar persoana care le intretine a trecut de mai multe ori prin sala si anexe pentru a pastra curatenia.
Organizatorii va invita si la alte concursuri pentru a vedea daca sesizarile d-vs au primit un feed-back potrivit.
Dacă tot vorbiți de participanți, penalizați și organizatorii... Dvs cel puțin penalizați-va singur, de la organizator treceți la calfa ... Măcar o perioada... Swap Ropotan-Ursu, Leonard Șerban pierdut de la parter la etaj, șamd...

Sent from my LE2123 using Tapatalk

Salut! Statistica jucatorului de la acest turneu, Pop Alexandru - Hobby - Bucuresti, a fost atasata unui profil deja existent cu acelasi nume, desi in postarea pentru inscriere a specificat ca este jucator nou. Multumesc!
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/player/10890

Nu urmaresc chiar toate postarile ... daca aveti observatii trebuie postate la Clasament sau Informatii jucatori
... acum am vazut si o sa modific, dar ramane valabil pe viitor ...

Cind furi la scor și joci cu palete contrafăcute normal ca nu îți mai arde de joc,mai bine te lași de sportul asta .

Trimis de pe al meu SM-S901B folosind Tapatalk

Este ceva normal pentru domnul Gigi spinosu, deci nu îi mai plângeți de milă, acum câțiva ani în urmă mia stricat o pereche de fețe puse în ziua concursului pentru că domnul care jonglează categoria de când îl cunosc a binevoit să își dea pe iarbă cu ulei așa că......

Multumim pentru feedback! Tin sa precizez faptul ca au functionat aparatele de aer conditionat cat si ventilatoarele din sala la putere maxima, pe 16 grade Celsius. Faptul ca a fost mult mai simtibila temperatura scazuta in zona de asteptare a fost si din pricina faptului ca majoritatea jucatorilor ce nu sustineau meciuri stateau pe culoarul dintre mese pentru a viziona adversarii sau prietenii ce erau la masa de joc.
Va multumim pentru prezenta si participare!
O zi minunata!

O nouă telenovela rulează pe forum, mi-am luat iarăși un castron cu popcorn și urmăresc episoadele.
Filmul acesta parca aduce cu cel in care Csaba a fost executat la final. Va mai amintiți?
Nu comentez împrejurările, nu emit sentințe, nici nu încît la violenta, doar vizionez din fotoliul de spectator.

Back
Sus