AmaTur: Turneu A Cupa "WHY NOT" ed.IV-turneu A Roman,24.10.2015

Din Bacău la open Rojnita Sebastian ,iar la amatori campionul nostru Ticu Dorin ,Braniște George , Ursulescu Ioan

Bun venit in Amatur amicului Sebi Vasilache ,fost divizionar A la Iași,actualmente coleg de suferinta cu noi in "B" la Electrica Sf Gheorghe

Salutari!!Se pare ca turneul de la Roman va fi ,,atacat''da ieseni!! Asa ca m-am gandit sa vin si eu la OPEN ,Gigi Ciobotaru ,si voi mai veni cu cativa ,ca sa nu fim rasfirati!Dar mai vorbim...

In atentia participantilor:

La inscrierea in concurs veti semna intr-o anexa a tabelului,care va arata cam asa:

"DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE

Data: 24 oct 2015

Subsemnatul(a) ...conform tabel... declar pe propria răspundere că:
- Sunt clinic sănătos/sănătoasă și nu sufăr de nici o afecțiune care să îmi pericliteze starea de sănătate în timpul desfăsurării competițieiși îmi asum întreaga responsabilitate în ceea ce privește participarea mea la Turneul A „Cupa Why Not ed III

Nr. Nume si prenume Localitate CI seria...nr..... Semnătura

** Dacă suferiți de vreo afecțiune medicală vă rugăm să aduceți acest lucru la cunoștință organizatorilor.

In sala de concurs va exista o trusa medicala de prim-ajutor .Daca nu stiti pe de rost seria si nr de la C.I., semnatura va fi deajuns

P.S. Daca nu va simtiti in apele dvs si totusi vreti sa jucati ,la inceputul fiecarui meci trebuie sa va anuntati adversarul despre asta,el este obligat sa inceapa fiecare set de la scorul de 5-0 pt dvs,conform noului regulament.
P.P.S Acuma nu luati in serios prostia asta care am scris-o la P.S.

Buna ziua domnule Cozma, se poate ca sa treceti si Media Turneului(MT16 - P-ul) in dreptul fiecarei liste de inscriere(Open si Amatori) ?
Sa ramana scris pentru ca pot aparea erori si interpretari.

Multumesc!

incerc sa vin si eu....daca ma lasa jobul....Mahu Bogdan se inscrie la amatori.Daca intervine neprevazutul voi anunta din timp retragerea.Multumesc

Back
Sus