ÎNCHIS Dandoy

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Ghe-Dragos a spus:
Daca nu te superi poti sa enumeri cateva dintre site-urile care accepta romani si au preturi bune? Am vazut ca iti place sa navighezi pe net si oricum microbul cu echipamentul e mai vechi la tine decat la mine si in mod sigur ai sapat mult mai mult decat mine.
Multumesc.

Eu am luat de la (altele decat Dandoy):
www.presports.com
oneofakindtrading.com.au (a venit cel mai repede)

Mai ar fi :
www.ping-pong.com
www.megaspin.net
www.iruiru.com
www.colestt.com
www.paddle-palace.com (astia vand combo-uri la preturi avantajoase)
www.pingpongonline.com
www.eacheng.net

Se poate sa fi uitat ceva , dar cu site-urile astea toate , numai bani sa ai ca de cumparat cred ca nu s-a inventat produs sa nu il iei

Intrebam si eu daca stie cineva de lemnul Butterfly VSG 1000, dar vad ca n-am primit nici un raspuns. Chiar nu stie nimeni nimică Primesc zilele astea unul si eram curios daca e bun.

FUN a spus:
Intrebam si eu daca stie cineva de lemnul Butterfly VSG 1000, dar vad ca n-am primit nici un raspuns. Chiar nu stie nimeni nimică Primesc zilele astea unul si eram curios daca e bun.
"Bun" e ceva cu totul relativ.Te vei convinge dupa ce il vei incerca. Teoretic este un lemn foarte rapid( speed 95) si control 80. Pe hirtie pare super, mai ceva decit TImo Boll spirit OFF. Are un miner cu totul special, ultimul racnet in materie de amortizare a vibratiilor. O"saiba" de carbon face legatura intre partea activa a paletei si miner, avind rolul de a opri transmiterea vibratiilor spre acesta din urma. In plus se poate regla aleatoriu pozitia prizei fata de planul paletei prin intermediul unui surub din carbon ce strabate minerul si se infileteaza in "saiba" de carbon.
VSG 21-1000 este cel mai rapid din gama. Pe www.presports.com e 26 E.

a mai comandat cineva de la dandoy in ultima vreme?

ar fi alternativa la stiga.ro pt mine(am nevoie de serviciile de lacuire,lipire,taiere).. ce ziceti?.. pot sa am incredere?

Au servicii foarte bune de lacuire. Fetele le taie fix pe lemn, iti sugerez sa nu faci asta...ci sa le tai cum fac profesionistii cu 1-2 mm mai "largi", cel putin pana la primele 20-30 de lipiri...

Eu nu am sa le lipesc.... sau am sa le lipesc cat mai rar(nu cu speedglue). Banuiesc ca in cazul asta e ok sa le lipeasca ei.

Ce ziceti?

Daca nu-ti vei lipi fețele nu vei folosi acest lemn la adevarata lui valoare. Adevaratele probleme le vei avea tocmai cu lipirea...

FUN a spus:

e bun merita incercat si de tine , eu m-am oprit deocamdata la el , am coborit un pic de la primorac off+ la VSG 1000 , e un pic mai moale , mai usor , si fara carbon ....

Merita , ai incredere in el .

Shop Dandoy-comanda riscanta

Shop Dandoy-comanda riscanta

Salut,
Dupa vreo 10 comenzi indeplinite cu succes pe situl lor(ii dadeam chiar exemplu de promptitudine si seriozitate) am patit una buna cu ei. Am facut o comanda in 18 noiembrie si, bineinteles, ca si-au luat banii imediat(aprox 200 Euro). De atunci niciun semn de viata desi le-am scris de vreo 7-8 ori intrebindu-i ce se intimpla. Nici la amenintari cu actiune in instanta nu au reactionat deloc. Am cercetat si am gasit un site belgian apartinind de organismele UE, un fel de Protectia consumatorului de-a lor. Le-am scris cu cazul meu si m-au consiliat. I-am scris din nou lui Romain Dandoy prezentindu-i situl unde l-am reclamat si citindu-i textul de lege invocat de organismul UE. Brusc mi-a scris si mi-a spus ca a verificat si comanda mea nu a plecat. a urmat " Very strange" :lol: Nicio scuze, nicio justificare...nimic. In aceeasi zi mi-au trimis comanda.
Am postat ce-am patit, tocmai pentru a nu ajunge nimeni sa pateasca ca si mine.
In consecinta ATENTIE la comenzile la Dandoy !!!!!
Multumesc,
Bill
P.S. scuze daca nu am deschis topicul unde trebuie, rog admin-ul sa-l mute la locul potrivit. Multumesc

Re: Shop Dandoy-comanda riscanta

Posteaza site-ul belgian macar sa stim si noi pe viitor . Foarte bine ca ne-ai avertizat!

S-au obisnuit toti sa ignore mesajele incomode. Nu sunt cu nimic deosebiti de noi. :lol: Si la ei treburile schioapata!

vali a spus:
Posteaza site-ul belgian macar sa stim si noi pe viitor . Foarte bine ca ne-ai avertizat!
S-a referit la siteul unde ai facut reclamatia.

clau a spus:
vali a spus:
S-a referit la siteul unde ai facut reclamatia.
Da , ala cu reclamatia. Ca mai stim noi saituri smekere :lol:

Parerea mea este ca a fost o greseala.
Ma indoiesc ca, la ce vanzari au ei, isi permit sa primeasca una peste bot pentru un order de 200 EUR.
Totusi, trebuie sa recunosc ca e aiurea ca nu au raspuns la mailuri.

Scuze din nou, am fost flet ca nu m-am prins ca e vorba de situl unde reclami
http://www.eccbelgium.be
A fost in mod clar dubios, am scris pe mai multe e-mailuri de la ei si de 8 ori(le-am numarat acum)
Niciodata nimic :oops:
Daca era o greseala, in mod firesc, isi cereau scuze nu imi ziceau ca-i ceva ciudat la mijloc.
Oricum fiti vigilenti cu ei, am cercetat si pe forumuri straine si mai fac asemenea nazbitii :roll:
Spor,
Bill

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus