MariusBH rookie cadet Înscris 16 Noi 2012 Mesaje 2.475 Scor reacție 3 Vârstă 55 Locație Oradea 20 Dec 2014 #1 ......Doua chinezoaice 100%...probabil viitoarele campioane mondiale joaca pingpong...la noi........ireal....
......Doua chinezoaice 100%...probabil viitoarele campioane mondiale joaca pingpong...la noi........ireal....
Bogdan V well-known member Echipa AmaTur Înscris 28 Dec 2012 Mesaje 5.317 Scor reacție 1.464 Locație Tunari, IF 20 Dec 2014 #2 Se cam urca mingea pe ele, dar, in rest, totul ca la carte...
mateidumitru regular contributor veteran Înscris 25 Feb 2008 Mesaje 4.147 Scor reacție 1.560 Vârstă 76 Locație Deva AmaTur 22 Dec 2014 #3 sofidoor a spus: ......Doua chinezoaice 100%...probabil viitoarele campioane mondiale joaca pingpong...la noi........ireal.... Click pentru a extinde... Ireal ar fi sa ma joc eu cu ele
sofidoor a spus: ......Doua chinezoaice 100%...probabil viitoarele campioane mondiale joaca pingpong...la noi........ireal.... Click pentru a extinde... Ireal ar fi sa ma joc eu cu ele
MariusBH rookie cadet Înscris 16 Noi 2012 Mesaje 2.475 Scor reacție 3 Vârstă 55 Locație Oradea 28 Oct 2015 #4 mateidumitru a spus: Ireal ar fi sa ma joc eu cu ele Click pentru a extinde... .Nea Titi.....sper sa nu joci cu fete interzise........adica cu cauciuc uzat....
mateidumitru a spus: Ireal ar fi sa ma joc eu cu ele Click pentru a extinde... .Nea Titi.....sper sa nu joci cu fete interzise........adica cu cauciuc uzat....
victor.arad rookie senior Înscris 11 Noi 2009 Mesaje 1.060 Scor reacție 74 Vârstă 36 Locație Arad 4 Noi 2015 #5 Marius, Marius cine nu s-ar juca cu ele la cat sunt de frumoase..... :-D :-D vadca vine lumea si tara pe la tine, din toate colturile tarii
Marius, Marius cine nu s-ar juca cu ele la cat sunt de frumoase..... :-D :-D vadca vine lumea si tara pe la tine, din toate colturile tarii
MariusBH rookie cadet Înscris 16 Noi 2012 Mesaje 2.475 Scor reacție 3 Vârstă 55 Locație Oradea 6 Noi 2015 #6 victor.arad a spus: Marius, Marius cine nu s-ar juca cu ele la cat sunt de frumoase..... :-D :-D vadca vine lumea si tara pe la tine, din toate colturile tarii Click pentru a extinde... ...din toate colturile...LUMII....Victore..........
victor.arad a spus: Marius, Marius cine nu s-ar juca cu ele la cat sunt de frumoase..... :-D :-D vadca vine lumea si tara pe la tine, din toate colturile tarii Click pentru a extinde... ...din toate colturile...LUMII....Victore..........