MariusBH active member cadet Înscris 16 Noi 2012 Mesaje 2.484 Scor reacție 3 Vârstă 54 Locație Oradea 20 Dec 2014 #1 ......Doua chinezoaice 100%...probabil viitoarele campioane mondiale joaca pingpong...la noi........ireal....
......Doua chinezoaice 100%...probabil viitoarele campioane mondiale joaca pingpong...la noi........ireal....
Bogdan V well-known member Echipa AmaTur Înscris 28 Dec 2012 Mesaje 4.831 Scor reacție 1.509 Locație Târgoviște, DB 20 Dec 2014 #2 Se cam urca mingea pe ele, dar, in rest, totul ca la carte...
mateidumitru well-known member veteran Înscris 25 Feb 2008 Mesaje 3.971 Scor reacție 1.461 Vârstă 74 Locație Deva 22 Dec 2014 #3 sofidoor a spus: ......Doua chinezoaice 100%...probabil viitoarele campioane mondiale joaca pingpong...la noi........ireal.... Click pentru a extinde... Ireal ar fi sa ma joc eu cu ele
sofidoor a spus: ......Doua chinezoaice 100%...probabil viitoarele campioane mondiale joaca pingpong...la noi........ireal.... Click pentru a extinde... Ireal ar fi sa ma joc eu cu ele
MariusBH active member cadet Înscris 16 Noi 2012 Mesaje 2.484 Scor reacție 3 Vârstă 54 Locație Oradea 28 Oct 2015 #4 mateidumitru a spus: Ireal ar fi sa ma joc eu cu ele Click pentru a extinde... .Nea Titi.....sper sa nu joci cu fete interzise........adica cu cauciuc uzat....
mateidumitru a spus: Ireal ar fi sa ma joc eu cu ele Click pentru a extinde... .Nea Titi.....sper sa nu joci cu fete interzise........adica cu cauciuc uzat....
victor.arad active member senior Înscris 11 Noi 2009 Mesaje 1.052 Scor reacție 74 Vârstă 35 Locație Arad 4 Noi 2015 #5 Marius, Marius cine nu s-ar juca cu ele la cat sunt de frumoase..... :-D :-D vadca vine lumea si tara pe la tine, din toate colturile tarii
Marius, Marius cine nu s-ar juca cu ele la cat sunt de frumoase..... :-D :-D vadca vine lumea si tara pe la tine, din toate colturile tarii
MariusBH active member cadet Înscris 16 Noi 2012 Mesaje 2.484 Scor reacție 3 Vârstă 54 Locație Oradea 6 Noi 2015 #6 victor.arad a spus: Marius, Marius cine nu s-ar juca cu ele la cat sunt de frumoase..... :-D :-D vadca vine lumea si tara pe la tine, din toate colturile tarii Click pentru a extinde... ...din toate colturile...LUMII....Victore..........
victor.arad a spus: Marius, Marius cine nu s-ar juca cu ele la cat sunt de frumoase..... :-D :-D vadca vine lumea si tara pe la tine, din toate colturile tarii Click pentru a extinde... ...din toate colturile...LUMII....Victore..........