Moldovan Cristian - Bistrița- elite
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Pentru mai multi jucatori -->Sambata +Duminica.
La Mulți Ani și An Nou Fericit!
Va rog să luati(organizatori) in calcul transformarea acestuia într-un Turneu de Dublu(echipe alese aleatoriu) ca sa joace cat mai multi, mai ales pt. Hobby si/sau Avansati, unde se presupune ca miza nu este asa de mare!
Practic, aproape jumătate din cei inscrisi sunt pe liste de așteptare!(parcă am fi la Caritas)
Știu că sunt limite fizice, gen număr de mese, sală...etc dar hai să găsim o soluție și să promovăm acest sport minunat astfel încât să și reprezinte viziunea și spiritul Ama Tur și mai ales numele categoriei de "Hobby"!
Soluția numărul 2 ar fi să se joace eliminatoriu în vederea calificării în grupele inferioare!
?n acest ritm, în curând va trebui să ne înscriem cu o lună înainte de competiție!
P?nă una, alta , se înscrie Tivadar Marcel la Hobby!:smile-new:
înscrierea pe forum nu este obligatorie, corect, nici eu nu am fost la inceput, dar acum sunt! Propun să aibă prioritate la înscriere cei care au cont pe forum! Promovarea acestui sport trebuie făcută cu cap și cât mai echitabil pt. toți participanții, nu mi se pare corect să stau să "v?nez" non-stop locuri libere la turneu, mai ales la categoria Hobby!
Sambata si duminica pt. a putea participa mai multi doritori care sunt pe listele de asteptare
Cred ca este in regula sa ne exprimăm opiniile in mod decent dar sa afirmăm cum scrie mai sus că parerea altuia e o magarie hmmm parca nu șade bine unor persoane adulte cu oarece pretenții....
DA, aveti dreptate, am scapat porumbelul.
Nu trebuia sa scriu asa ceva.
Aveti perfecta dreptateCred ca unii nu gandesc logica raspunsului lor si voteaza pentru ... "sa participe mai multi jucatori"... DAR nu se gandesc ca unii au renuntat la un concurs A pentru a veni la un turneu B pentru data de 18.01.2019, au facut toate calculele iar acum ei stau in asteptare sa vada daca mai vin la Dej sau nu.
Si cei mai multi au analizat si s-au grupat cu mijloacele de transport, de aici rezulta ca daca turneul se va tine pe 2 zile probabil multi se vor retrage care sunt deja pe listele principale, deci votul cu "SA PARTICIPE MAI MULTI" mi se pare o prostie in aceste conditii, deoarece pur si simplu se vor retrage multi jucatori care sunt pe lista principala doar ca sa intre cei de pe lista de asteptare, de aici rezulta ca ... "sa participe mai multi jucatori"...e o magarie dupa parerea mea.
Votam si eu pentru participarea mai multor jucatori dar nu in aceste conditii cand multi dintre ei au votat pentru sambata din cauza mijloacelor de transport, sau Duminica vor sa participe la un alt concurs.
Votez pentru organizarea concursului Sambata.
-nu doresc sa intru in contradictoriu cu nimeni, va rog sa o tratati ca pe o parere(buna sau rea)- Multumesc!