Miky sunt de acord cu tine ,nu in toate privințele, consider că democrația ne-a garantat dreptul la opinie,si zic ca la cupa SOMESUL care se va organiza la Dej sa se incerce sa se faca pe 2 zile daca tot nu se plătește chirie per/zi din cate am inteles.Si o mica sugestie facanduse pe 2 zile in sala de sus am putea face un culoar de 1 metru prin mijlocul sălii,deoarece este o problemă cu deplasarea la masa de joc,atunci am putea vorbi de condiții excelente de joc,vorbesc in cauza ,de multe ori pierdeam puncte ,mai intra si cineva in tarc,eram cu nervii întinși la maxim.Ca B de la dej bate A De la Lazarea e numai meritul băieților de la dej,care speram sa se mentina la un nivel cel putin cel arătat până în prezent,unde noi cei de la Zalău ne simtim ca acasa ,cu toate ca uneori am venit cu trenul,am abandonat sa prindem trenul,dar continuam sa venim unde găsim oameni faini.Sper ca nu am plictisit cu miniromanul meu dar cred ca sunt la asentimentul multora ce se perindă pe la concursurile de la dej.
Salut, tocmai asta vroiam sa evidentiez ca in aceste conditii nu e prea buna logica de a organiza in 2 zile(unde se preconizeaza a fi o rocada intre lista principala si lista de asteptare), dar la Cupa Somesul se poate lua in calcul de la bun inceput varianta pe doua zile. E foarte buna ideea de a asigura un culoar de deplasare chiar daca vor fi mese mai putine in sala de sus, se vor compensa cu cele de jos si implicit cele 2 zile acordate pentru turneu.