Total greșit nu deranjează pe nimeni din cei care ne băgăm în seamă ci modul organizatoric și îl rog să posteze toate pachetele p....uli la hoteluri și prețul meselor ...nici asta nu mă deranjează...mă deranjează ipocrizia....de ce să jucăm două zile, cine vrea poate să socializeze ca și la nunți de trei zile....a mai încercat Emi un turneu în Alba cu înscrieri record...în 10 minute erau ocupate toate locurile păi nici prietenul lui din Brașov nu a primit invitație

)))).....eu sint amic cu Emi și totuși nu îmi convine stilul lui de a organiza...îl rog încă o dată să afișeze toate figurile să nu mai zică că, suntem o mina de timpiti care se împotrivesc, deci nu am nimic împotrivă fiecare face ce vrea cu timpul lui dar dăi participantului să aleagă nu să își f...ta banii și timpul cum vrea Emi...apropo cel cu taxa este nea Titi și îl cunosc de...îl inervează banii deci nu se uită la 75 de lei eu nici atit, dacă se juca fiecare categorie în aceeași zi..dar nu poți să te întinzi tu cum vrei că ce ai comisioane la hoteluri...asta a încercat și anul trecut la Piatra Neamț..dar în rest de Ando....
Din nou incerci sa denaturezi adevarul.
Turneul de la Vintu de jos Anulat deoarece dupa postarea anuntului turneului am scris la rugamintea domnului Pralea o lista cu invitati ai dansului care nu contravenea nicidecum regulamentului si intr-un exces de zel conducerea de atunci a facut presiuni la domnul Pralea care a cedat si a anulat turneul.Si da acel turneu a avut inscrieri rapide de 10 minute deoarece modul de desfasurare al celui anterior cu pauza de masa la restaurant si dupa reloarea jocurilor a fost de foarte multi agreeat, ceea ce denota dorinta multora de a servii masa in conditii propice serviri mesei si un prilej de socializare.
Cat tine de postarea pachetelor hoteliere si pt restaurant, este o chestiune de gestionare corecta a acestora si nu doresc sa se intample cum s-a intamplat si la alte dati in alte parti.
Rezervarile sunt prioritat a celor cu locuri eligibile, si prefer sa am eu o discutie personala cu cine isi doreste un pachet, decat fiecare sa isi rezerve haotic si dupa sa renunte ca nu a prins loc.Aceasta conventie am stabilit-o cu toti.La 1 Octombrie eu o sa transmit o lista nominala catre toate hotelurile rezervate si avansul aferent si astfel se inlatura toate neplacerile care ar fi putut aparea in cazul rezervarilor directe.
Asumarea acestor pachete si a conditilor lor este o chestiune personala si nu vreau sa arunc responsabilitatea in bratele altcuiva.Deci in urma discutilor directe cu cei care doresc pachetele oferite de noi, voi discuta cu fiecare personal si vom stabili corect conditile cerute de catre participant.
Cat tine de pachetul de masa si cina deasemeni este o chestiune de gestionare corecta, si asta putem face dupa ce se concretizeaza in mare masura inscrierile ,astfel exista posibilitatea sa fiu solicitat si de cei care sunt locul 100 de pe lista de asteptare.La 1 octombrie vom posta si pachetele pt.servirea mesei in conditii de restaurant, nu vor exista caserole,farfuri de plastic,mancatul in tribune etc.
Da si la Piatra Neamt am negociat cu Hotelieri chiar preturi cu 30% 40% mai mici decat regular, si pana la urma , de Ando, toti au platit pret intreg, si am primit destule observatii,
Si da Dane la un Hotel Mercure unde rezervarea regulara a unei camere duble fara mic dejun pe 2 zile ajunge la peste 1000 de lei , eu am negociat in pretul asta acces SPA non stop, 2 mic dejun,2 pranzuri, si o cina pt 2 persoane si ăcces Vip si party care insumand acestea ajung lacam la 300 lei de persoana. Si da Dane comisionul meu la Hotel din 1000 lei scazi 600 celalate si raman 200 lei de persoana, ala imi revine mie.De Ando.
Am recitit azi noalpte postarile dinaintea turneului Alba Iulia, si ai cam facut copy paste la unele, tot de Ando.
Numai trebe sa ai grije ca atunci te-ai trezit cu o suspendare, tot de Ando.