Discutii despre TURNEUL CAMPIONILOR MEDIAS 2023

Felicitari Emi și succes în realizarea acestui turneu ....mie mi-ar fi plăcut sa fie pe 3 zile ,rupeam o zi din concediu și jucam și turneul de dublu care a fost foarte reușit ultima oara .....la Tasnad a fost pe 4 zile și a fost bestial de frumos și relaxant.Sa ne vedem sanatosi

E simplu Dane.
am plecat de la mai multe premise, primul fiind TC Alba Iulia unde chiar ca am avut 90% din cei vizati impotriva si foarte greu au acceptat aceasta idee, dar dupa turneu au fost foarte mutli incantati.

Am plecat de la ideea ca pt notorietatea turneului , o masa calda la un restaurant bun este potrivita, dar necesita timp.

Am plecat de la ideea de a petrece o cina impreuna toti e mai benefic etc

Chiar totul pe repede inainte e foarte complicat,.

Pai acolo au mâncat gratis:)))))))

Asta nu inteleg nici eu, la ce trebuie sa mai plătesc o noapte de cazare sa văd dacă ies pe 71 sau pe 68. (sper sa nu mi se anuleze înscrierea după postul asta). Faceți cumva măcar ca cei care termina pe locurile 4-5 sa poată pleca liniștiti acasă de sâmbătă .

Nici eu nu inteleg cum o.persoana care vine sa faca un efort fizic asa mare si mai are.si sute de km pana acas sa nu aiba constinnta pericolelor.Eu nu imi asum.

Hai ca nu mai scriu nimic dar este de toată p.....la mascarada asta cu organizarea turneului...păi pe bune orgsnizati pe o zi și care vreți să vă spargeți în figuri ca la nuntă nu aveți decât, nu toată lumea poate să își f...a timpul pentru trei zile fără rost ca să ce ...păi suntem amatori nu venim sa ne spargem în figuri pe 3 nopți și 2 zile

Am mai fost la Mediaș la turneu, am venit dimineața și am plecat seara și nu a murit nimeni....așa că o noapte sau două nu este nici o problemă dar..iar o dăm ca și la turneul ăla fain cu invitații ca la nuntă care până la urmă nu sa mai ținut...deci ar fi fost lumeste să se joace doar o zi și cine are chef de festival poate să rămână 3 zile și 3 nopți...:))))

Particip la turneele Ama Tur de 18 luni. Anul trecut am participat la primul meu turneu al campionilor la Piatra Neamț. În afara mâncării care până o primeai era beton nu am ce să reproșez. Turneul s-a desfășurat pe durata unei singure zile. Sâmbătă elit și opăn iar duminică avansați și hobby. Acum se va desfășura pe durata a două zile. Foarte bine dar, de ce nu se fac 10 grupe de 6, mergând mai departe 4 locurile 5 și 6 să joace pentru clasament. Grupele superioare de câte 4 tot 10 la număr se califică primii 2 urâmând ca cei de pe locurile 3 și 4 să lupte pentru cele 12 locuri rămase până la 32 și totodată pentru locul în clasamentul final. Este doar o sugestie. Organizarea după cum se vede, părerea mea este că va fi ireproșabilă. Abia aștept să ne întâlnim la această sărbătoare a tenisului de masă Ama Tur. Și vă rog frumos domnul Emi nu puneți totul la suflet. Este o muncă de sisif organizarea unui astfel de eveniment și întotdeauna vor fi și colegi nemulțumiți, dar și ei sunt de-ai noștri. Vă doresc tuturor un turneu reușit și cei mai buni să câștige. Felicit de pe acum întreaga echipă de organizare pentru că după cum văd lucrurile din punctul meu de vedere organizarea va fi ireproșabilă.

Am citit si eu comentariile, de curiozitate. Nu am fost si nu voi merge nici in viitor la nici un TC (sau cum s-o mai numi)....am motivele mele.
Pana la un punct a fost o discutie cu argumente pro si contra, asa cum ar trebui sa fie....dar apoi s-a denaturat si a culminat cu ceea ce pe mine ma enerveaza la culme (si mi se pare de un gust indoielnic, ca sa nu zic altfel): pe scurt "daca nu iti convine, nu vii".
Aceasta abordare tinde sa devina foarte raspandita in viata de zi cu zi si, din pacate, si pe forum.
Nu stiu daca domnul care a scris asta (nu-l cunosc) este angajat sau are firma.....dar ma intreb, de ex, daca i-ar placea ca la doleantele dansului sa i se raspunda "nu iti convine, da-ti demisia / inchide firma"....cam asa se pune pb si aici.
Eu zic ca totul se rezolva cu discutii pro si contra, in limitele bunului simt si fara a lua interlocutorul de fraier.
Eu asta am avut de zis....va doresc un turneu reusit si sa castige cei mai buni!
Scuze daca am deranjat!

Am citit si eu comentariile, de curiozitate. Nu am fost si nu voi merge nici in viitor la nici un TC (sau cum s-o mai numi)....am motivele mele.
Pana la un punct a fost o discutie cu argumente pro si contra, asa cum ar trebui sa fie....dar apoi s-a denaturat si a culminat cu ceea ce pe mine ma enerveaza la culme (si mi se pare de un gust indoielnic, ca sa nu zic altfel): pe scurt "daca nu iti convine, nu vii".
Aceasta abordare tinde sa devina foarte raspandita in viata de zi cu zi si, din pacate, si pe forum.
Nu stiu daca domnul care a scris asta (nu-l cunosc) este angajat sau are firma.....dar ma intreb, de ex, daca i-ar placea ca la doleantele dansului sa i se raspunda "nu iti convine, da-ti demisia / inchide firma"....cam asa se pune pb si aici.
Eu zic ca totul se rezolva cu discutii pro si contra, in limitele bunului simt si fara a lua interlocutorul de fraier.
Eu asta am avut de zis....va doresc un turneu reusit si sa castige cei mai buni!
Scuze daca am deranjat!

Deci nu ești de acord cu sistemul cerere/oferta? Asa în general zic..

Pai acolo au mâncat gratis:)))))))

Pai nu prea au mancat gratis.Un fraier a ramas cu gaura in buzunar.
De ce trebe tot timpul sa primim gratis? Suntem un popor de milogi?
Nu mai avem demnitate?
La ultimele 2 intalniri de 30 de ani de liceu si 35 de ani de generala am facut bugetele cu aproximativ un an inainte si a intrebat cineva daca nu ne incadram in buget ce facem,punem noi organizatorii de la noi, si am zis NU. Dupa prima intalnire de 3 zile cu all Inclusiv la Statiunea Sambata , doar colegii, 31 la numar am mai pus 10 lei ,deci 310 lei sa ajungem la Zero, iar anul asta au ramas 187 lei in fondul clasei la un buget de 35500 lei.Am fost peste 70 de colegi.

Ce nu este Dane normal ca la un astfel de eveniment sa mergi la un restaurant de lux odata pe an si sa mananci un pranz cu 40-45 lei, cand eu personal nu am mai mancat la restaurante ok in tara un pranz sub 80 lei, nu ma refer la meniul zilei.La Restaurantul Casa si masa in Aiud da cand comanzi o ciorba iti pune castronul de ciorba pe masa si te servesti si te costa 35-40 lei ciorba.

Hai ca nu mai scriu nimic dar este de toată p.....la mascarada asta cu organizarea turneului...păi pe bune orgsnizati pe o zi și care vreți să vă spargeți în figuri ca la nuntă nu aveți decât, nu toată lumea poate să își f...a timpul pentru trei zile fără rost ca să ce ...păi suntem amatori nu venim sa ne spargem în figuri pe 3 nopți și 2 zile

Dane ,unul dintre interlocutorii mei de ieri a remarcat foarte bine.In afara de TC Alba Iulia inde a fost tot asa, si majoritatea s-a simtit foarte bine , in ceilalti ani a fost pe o zi si nu a fost nici unul prea laudat.De ce toti acestia ,care de fapt sunt 5-10 care vor pe o zi nu accepta odata la 5 ani si dorinta celor peste 240 care au agreeat sistemul Alba Iulia.

Eu garantez ,si asta o fac cu experienta ce am acumulat-o la cele 2 editi ale WTT Contender Berlin 2022 si 2023, si voi fi si pt 2024 unde am inceput pregatirile deja,unde am facut parte din grupul de organizare ,chiar Directorul tehnic al turneului, si cativa au fost pe acolo si pot confirma, si am primit felicitari si o stea WTT pt munca depusa si rezultatele ei ,ca si acest turneu va fi mult peste Alba Iulia si va fi de top.

Dupa care voi renunta si te voi lasa pe tine,Nea Titi si inca cativa care vedeti mersul Amatur mai departe.

Dane ,unul dintre interlocutorii mei de ieri a remarcat foarte bine.In afara de TC Alba Iulia inde a fost tot asa, si majoritatea s-a simtit foarte bine , in ceilalti ani a fost pe o zi si nu a fost nici unul prea laudat.De ce toti acestia ,care de fapt sunt 5-10 care vor pe o zi nu accepta odata la 5 ani si dorinta celor peste 240 care au agreeat sistemul Alba Iulia.

Eu garantez ,si asta o fac cu experienta ce am acumulat-o la cele 2 editi ale WTT Contender Berlin 2022 si 2023, si voi fi si pt 2024 unde am inceput pregatirile deja,unde am facut parte din grupul de organizare ,chiar Directorul tehnic al turneului, si cativa au fost pe acolo si pot confirma, si am primit felicitari si o stea WTT pt munca depusa si rezultatele ei ,ca si acest turneu va fi mult peste Alba Iulia si va fi de top.

Dupa care voi renunta si te voi lasa pe tine,Nea Titi si inca cativa care vedeti mersul Amatur mai departe.

😂😂😂

Pai nu prea au mancat gratis.Un fraier a ramas cu gaura in buzunar.
De ce trebe tot timpul sa primim gratis? Suntem un popor de milogi?
Nu mai avem demnitate?
La ultimele 2 intalniri de 30 de ani de liceu si 35 de ani de generala am facut bugetele cu aproximativ un an inainte si a intrebat cineva daca nu ne incadram in buget ce facem,punem noi organizatorii de la noi, si am zis NU. Dupa prima intalnire de 3 zile cu all Inclusiv la Statiunea Sambata , doar colegii, 31 la numar am mai pus 10 lei ,deci 310 lei sa ajungem la Zero, iar anul asta au ramas 187 lei in fondul clasei la un buget de 35500 lei.Am fost peste 70 de colegi.

Ce nu este Dane normal ca la un astfel de eveniment sa mergi la un restaurant de lux odata pe an si sa mananci un pranz cu 40-45 lei, cand eu personal nu am mai mancat la restaurante ok in tara un pranz sub 80 lei, nu ma refer la meniul zilei.La Restaurantul Casa si masa in Aiud da cand comanzi o ciorba iti pune castronul de ciorba pe masa si te servesti si te costa 35-40 lei ciorba.

Nu este vorba de bani ci de timpul pierdut,cine vrea poate să stea sâmbătă seara la cina festiva fără obligația de a juca duminică în eliminatorii...

Back
Sus