Da Nea Titi, Turneul Campionilor nu a fost si nu va fii niciodata, la nici o disciplina, si la nici o competitie, un turneu de masa si de anduranta.
Turneul Campionilor oriunde reprezinta o intrecere a celor mai buni , si reprezinta o competitie care trebuie sa aiba caracterul ei.
Lund in considerare trendul in care se indreapta si o parte din turneele din Amatur care a avut odata si grupe de 12, si dupa cum se vede acuma majoritatea sunt cu grupe de 5, am adoptat si noi aceasta solutie.
Calificarea doar a 3 persoane am ales-o pe considerentul competitivitatii si al ingreunarii calculelor matematice ale unora care se favorizeaza uni pe altii, deh asta e natura umana
Cum spune si descrierea din primul post si aminteste si Domnul Petrescu, fiecare jucator are parte de 6-9 meciuri, deci mai echilibrat decat la orice competitie de pana acum.
Ceea ce insinuezi cu jocurile lui Emi o consider o jignire si o desconsideratie la adresa celor din organizarea acestui turneu.
Cine doreste calcule despre costuri si cum s-a ajuns la aceasta suma de 75 lei ,va stau la dispozitie si pe grupul de organizare exista aceste calcule.
Cat tine de intrecut masura, da imi doresc intodeauna sa ma depasesc pe mine si turneul de la Alba Iulia vreau sa treaca pe locul 2 in inimile tuturor participantilor si sa fac loc la TC Medias pe locul 1..