Kantor Imre-Zoltan
Table Tenis Without Borders
Nu s-a schimbat nici o regula a jocului sa fie clar pt.incaodata.
V-am scos de pe liste ca imi aduceti injuri nefondate, si chiar daca ar fii fondate nu mai accept jignirile nimanui.
Nu mi-am impus niciodata vointa cu forta, si asta am demonstrat-o de atatea ori, doar au existat tot timpul anumiti frustrati de unele actiuni ale mele.
Este ultimul turneu pe care eu il voi mai organiza pt aceasta comunitate in aceasta forma.
Nu cred ca mi-am batut joc de aceasta comunitate unde am facut, si am luat parte la peste 300 de turnee, care au fost catalogate chiar f.bune si deocamdata T.C Alba Iulia unde ai fost tot gigi contra a ramas ca model peste toate turneele Amatur.
Da am mentionat de la inceput,
chiar in postul cu eligibitatea ca la Hobby nu o sa fie liste de asteptare voluminoase, dar nu ma asteptam o afluenta asa mare la cele 2 categorii Open si Avansati.Si pana la urma ce tragedie am facut, si nu singur, impreuna cu cei din Stafful Turneului ca am suplimentat cu 20 de locuri 2 categorii dornice de participare in defavoarea unei categori mai entuziasta cu 10 locuri.Extrordinar ma depaseste gandirea dumneavoastra rautacioasa si plina de venin, si spuneti ca faceti parte din conducerea Amatur, sa stie toata comunitatea ca de aceea eu ma voi retrage asa cum s-au retras multi altii deoarece exista specimene ca dumneavoastra.
Sunteti foarte prost documentat , dealtfel ca intodeauna mai recititi istoria turneelor finale unde la majoritatea au fost tot timpul presiuni in modificarea desfasurarii, si nu a numarului unei categorii in detrimentul alteia.
Raman la vorba unui fost coleg de echipa cu care la fel v-ati varsat ura si veninul , si a plecat din conducere ,""Ramai valoare"" dar de aceasta data negativa.
Liniștit poți să lași circuitul AMATUR, nimeni nu va plange cu lacrimi de crocodil dupa tine, nimeni nu va face cerere specială sa revii in circuit.Dupa regulament nu cu Stafful Turneului trebuia sa tratezi prpblema aceasta, ci cu conducerea AMATUR- ului care: ...citez - au atribuții in organizarea turneelor naționale A+, R+,TC, si supravegherea desfasurarii turneelor conform prezentului regulament. Te doare in tenesi de regulament, mai grav este ca cei abilități nu au luat măsuri. Ei trebuiau sa dea acceptul pentru schimbare. ...esti ca Becali, cand nu ii convine ceva vinde echipa,... si tu cand vezi ca sunt probleme zici ca te lași. Drum bun si cale bătută!!!