Salutare tuturor,
Scriu si aici .. cu parere de rau, anunt ca nu voi fi cu standul de materiale la acest Turneu Final din cauza "coincidentei" de suprapunere a datelor cu etapa de divizie organizata de FRTM unde joc, respectiv divizia B.
O sa vin 99% sa va salut, sa va felicit si sa ofer tricourile Liderilor Judeteni la categoria Hobby dupa care ma intorc la etapa Bucuresti/Moinesti.
Cu sportivitate,
George Durdun
Si ca sa fiu si pe subiect..
Dupa ce am citit acest topic..nu stiu.., parca mi-a lasat un gust amar, parca nu mai e ce era, au mai fost discutii si in alti ani, dar nu asa...; dpmdv toti aveti dreptate intr-un fel sau altul, nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, datorita acestei miscari va cunosc pe marea majoritate dintre voi si stiu ca sunteti oameni buni, cel putin eu nu am avut niciodata nimic cu nimeni, poate mici suparari. (gen Onelus)
Nu vreau sa fiu ipocrit, dar acesta miscare pentru mine a insemnat si inseamna mult, este miscarea care are un aport destul de mare la ceea ce am construit eu in ultimii ani si aici am cunoscut multi, dar multi oameni faini si intotdeauna am incercat sa ofer bunatate si respect iar eu la randul meu chiar am primit la fel.
Referitor la Emi..
Il cunosc pe Emi de multi ani (ca si multi dintre voi),un om patimas, sufletist care trage mult de el, am fost la el acasa in Germania, am mancat cu familia lui la masa, am ras cu el, cu copiii lui, am organizat tabere impreuna, totul ok, poate ca a avut un interes, nu neg, poate si eu am avut, depinde cum vrei sa privesti lucrurile, important este ca totul s-a finalizat cu bine.
El chiar a pus umarul la dezvoltarea circuitului, numai daca stai sa pui la cate turnee a adus mese (nu mai zic de oboseala si sanatatea lui), cate turnee a organizat, ca bine ca mai putin bine, a organizat, a facut posibila participarea voastra, ca are un interes? e normal, toti avem interese, eu spre exemplu nu am tinut acest A din cauza ca nu vreau sa vin cu bani de la familie, nu e usor sa organizezi, daca ieseam pe 0 il faceam ca era reclama mea.
In incheiere nu vreau decat sa va rog sa fiti mai ingaduitori si mai constructivi in binele acestui circuit, e just ca nici eu nu as fi schimbat reguli la acest turneu, dar poate ca aceste schimbari sunt bine gandite si sunt de bun augur, datii o sansa, poate dupa acest turneu ii veti multumii.
Cu sportivitate,
George Durdun