AmaTur: Turneu A "Domnița CHIAJNA", București - 14.07.2018

Clasament ELITE

1.
Lukasz Klimas - Ploiesti.jpg
Lukasz Klimas - Ploiești
2.
Istrate Andrei - Bucuresti.jpg
Istrate Andrei - București
3 -- 4
Oprea Luca - Bucuresti.jpg
Oprea Luca - București
Enciu Alexandru - Slobozia.jpg
Enciu Alexandru - Slobozia
5 -- 8
Macarenco Andrei - București
Dinca Daniel - București
Stoica Cornel - București
Varbanescu Petre - Giurgiu
9 -- 14
Iancu George - Ploiești
Frasineanu Adrian - București
Radu Daniel - București
Buzatu Vasile - Buftea
Boraciu Claudiu - Urziceni
Ursut Horia - București
15 -- 22 1v gr.sup.
Cristache George - București
Banescu Dragos - Pitești
Alexandru Constantin - București
Totpal Marius - Busteni
Vlase Gheorghe - Slobozia
Navacioiu Marian - București
Panaitescu Stefan - Izvoarele
Constantin Teodor - București
23 -- 28 0v gr.sup.
Cionoiu Cristian - București
Dumitru Gheorghe - București
Dumitrescu Cornel - București
Neculai Alexandru - Tulcea
ON HO - București
Sandu Bogdan Gabriel - București
29 -- 34 1v gr.inf.
Anghel Catalin - Giurgiu
***************** - Campina
Ciuca Dan - Pitești
Badulescu Teodor - Ramnicu Valcea
Damian Alin - Campia Turzii
Bodeanu Mihai - București
35 -- 39 0v gr.inf.
Panea Ovidiu - București
Sinita Eugen - București
Motoroi Costin - București
Catana Claudiu - București
Macarenco Ion - București

Felicitari, Armani!

Felicitari, Armani!

Ai urcat aproape constant si s-a vazut prin argintul de azi!...o finala ca intre Cro-Fra...speram ca Ag ca al tau sa ajunga maine la Fra!...deci, la mai ...sus in continuare!

Felicitari castigatorilor, onoare tuturor participantilor, multumesc organizatorilor pentru efortul depus pentru buna desfasurare a turneului. Un turneu reusit si relativ bine gestionat.
Felicitari Armand, excelent parcurs.
O singura nedumerire am, ce s-a intamplat cu grupele de 4 jucatori la incepatori? Cred ca multi au preferat sa se retraga de pe lista de asteptare, intrucat anuntul zice:

"NUMAR PARTICIPANTI:Incepatori 24
TURNEUL PENTRU INCEPATORI ora 13,30-20,00
Participa jucatori amatori cu MP<10.
SISTEMUL DE JOC: grupe de 4 , se califica TOTI patru, gr. superioare de 3 sau 4 jucatori, primii doi se califica in eliminatorii, tablou eliminatoriu;
Ordinea favoritilor in grupele inferioare pe baza MP; in eliminatorii in ordinea grupelor; locurile 2 prin targere la sorti."

Multe multumiri organizatorilor, ne-am simtit foarte bine la acest turneu. Timpi de asteptare au fost minimi. Felicitari.

O singura nedumerire am, ce s-a intamplat cu grupele de 4 jucatori la incepatori? Cred ca multi au preferat sa se retraga de pe lista de asteptare, intrucat anuntul zice:

"NUMAR PARTICIPANTI:Incepatori 24
TURNEUL PENTRU INCEPATORI ora 13,30-20,00
Participa jucatori amatori cu MP<10.
SISTEMUL DE JOC: grupe de 4 , se califica TOTI patru, gr. superioare de 3 sau 4 jucatori, primii doi se califica in eliminatorii, tablou eliminatoriu;
Ordinea favoritilor in grupele inferioare pe baza MP; in eliminatorii in ordinea grupelor; locurile 2 prin targere la sorti."

Multumim pentru aprecieri.
Situatia la Incepatori a fost putin pe dos :) Lista jucatorilor prezenti dupa amiaza a fost completata cu jucatorii de pe lista de asteptare, aproape toti prezenti! Dn acest motiv, propunerea initiala ( cu grupe de 4 urmate de grupe de 3 a fost modificata in grupe de 6, urmate de grupe de 4. Aceasta a insemnat un numar mult mai mare de jocuri, rezervarea unei mese in plus (5) pentru categoria Incepatori si marirea duratei de concurs cu~2 ore. In beneficiul jucatorilor incepatori, care au jucat in plus.

Este ora 15.00 si nu putem inca incepe jocul la masa 19, incepatori. Nu mi se pare in regula, acest lucru. Va rog sa etichetati voi daca o ora si 30 intarziere este firesc si cum putea fi prevenit acest fapt extrem de neplacut. In plus s au anuntat grupe de 4 iar acum sunt grupe de 6, alt lucru care nu confirma planul initial. Aviz amatorilor!
Intarzierea de la masa nr 19 a avut ca motiv o situatie mai putin obisnuita: in grupa de avansati (de dimineata), 13 din cele 15 jocuri s-au incheiat cu 3-2, celelalte cu 3-1 si, desi au fost programate meciuri si pe alte mese, aceasta a ramas "sacrificata" Am reusit - zic eu - sa recuperam pe parcurs diferenta de timp. Scuze pentru neplaceri.

Ceva probleme cu statia de amplificare dar in rest un turneu fain;)

Sonorizarea a fost sublima, a lipsit cu desavarsire, lucru remarcat de cei prezenti prin raguseala cronica pe care am capatat-o, fara sa beau apa rece. M-am dres acasa cu o sticla de bere de la frigider.

Un turneu reusit! Felicitari organizatorilor, celor de la Viva Sport care au venit cu portavoce f buna produse alimentare excelente si nu in ultimul rand participantilor!

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

Back
Sus