ADN
Echipa AmaTur
Bv Cosmin,bravo Marius-finala 100% prahoveana!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ceva probleme cu statia de amplificare dar in rest un turneu fain![]()
Multe multumiri organizatorilor, ne-am simtit foarte bine la acest turneu. Timpi de asteptare au fost minimi. Felicitari.
O singura nedumerire am, ce s-a intamplat cu grupele de 4 jucatori la incepatori? Cred ca multi au preferat sa se retraga de pe lista de asteptare, intrucat anuntul zice:
"NUMAR PARTICIPANTI:Incepatori 24
TURNEUL PENTRU INCEPATORI ora 13,30-20,00
Participa jucatori amatori cu MP<10.
SISTEMUL DE JOC: grupe de 4 , se califica TOTI patru, gr. superioare de 3 sau 4 jucatori, primii doi se califica in eliminatorii, tablou eliminatoriu;
Ordinea favoritilor in grupele inferioare pe baza MP; in eliminatorii in ordinea grupelor; locurile 2 prin targere la sorti."
Intarzierea de la masa nr 19 a avut ca motiv o situatie mai putin obisnuita: in grupa de avansati (de dimineata), 13 din cele 15 jocuri s-au incheiat cu 3-2, celelalte cu 3-1 si, desi au fost programate meciuri si pe alte mese, aceasta a ramas "sacrificata" Am reusit - zic eu - sa recuperam pe parcurs diferenta de timp. Scuze pentru neplaceri.Este ora 15.00 si nu putem inca incepe jocul la masa 19, incepatori. Nu mi se pare in regula, acest lucru. Va rog sa etichetati voi daca o ora si 30 intarziere este firesc si cum putea fi prevenit acest fapt extrem de neplacut. In plus s au anuntat grupe de 4 iar acum sunt grupe de 6, alt lucru care nu confirma planul initial. Aviz amatorilor!
Ceva probleme cu statia de amplificare dar in rest un turneu fain![]()