AmaTur: Turneu A "Domnița CHIAJNA", București - 14.07.2018

- FELICITARI CASTIGATORILOR DE LA TOATE CATEGORIILE ... 👍👏👏👏
- Cu totii au avut ceva de munca pana sa ajunga pe locurile fruntase pentru ca a fost un turneu tare, cu jucatori buni si care si-au dat toata silinta sa la faca viata grea castigatorilor... 👍👏

- Felicitari tuturor jucatorilor care au avut un traseu victorios pana la un moment dat si au castigat meciuri frumoase si importante... 👍👏
- Dan Petrov este unul dintre cei care au avut acel traseu victorios pana la un moment dat pentru care il felicit si pe care aproape il vedeam jucand finala la acest turneu... 👍👏

- Sala a fost una super OK unde tenisul s-a putut juca in conditii foarte bune... 👍👏

- Organizatorii au fost super si au gestionat foarte bine toate situatiile nascute din programul de desfasurare al turneului ... pentru care le multumim de gazduire si pentru efortul depus... 👍👏

- Echipa de la Viva Sport a fost prezenta cu un stand de materiale sportive de buna calitate si pe gustul multor jucatori ... pentru care le multumim si carora le transmitem ca ne dorim sa le simtim prezenta la cat mai multe turnee... 👍

- Pentru cei de la Elite -"Jos Palaria" si multe felicitari tuturor pentru nivelul la care joaca tenis... 👍👏
- Si pentru ca sunt persoane care imi spun ca... eu ii tot laud pe cei de la Open si Elit dar ei sunt mici fata de alti jucatori mari si tari eu vreau sa fac o precizare...

- Cand laud si felicit Openul si Elitul din Amaturul Romanesc nu ii compar nici cu Superliga nici cu Crisan, Victor Ionescu, Cazacu sau Seni sau ceilalti... nici cu Timo Boll sau Ma Long ... unde stim cu totii care este nivelul... Eu ma refer strict la nivelul Amatur Romania si ma bucur pentru ca evolueaza permanent si a ajuns acolo unde poate fi laudat si felicitat... 👍👏

- Sa ne vedem sanatosi si dornici de meciuri frumoase si tenis de calitate la urmatoarele turnee Amatur

Ultima editare:
dd8c2beab1ef2f84478e23d96ca485ac.jpg
7ad3687a7b7a2a58fb19921a62e224c4.jpg
8f2806358aab377b9ae1f70f27ab890a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

- DOMNITA CHIAJNA IN ZI DE SARBATOARE A TENISULUI DIN AMATURUL ROMANESC - 14 IULIE 2018

Bravo Marian Bogdan pt poze.Esti sarea si piperul turneelor la care esti prezent cu pozele si filmarile minunate si mai ales timpul pierdut Neremunerat dupa turnee pt a posta aceste minunatii care vor ramane pt a fi vizionate de iubitorii acestui sport chiar si atunci cand multi dintre noi vom fi trecuti in nefiinta.
Pacat ca cei care sunt remunerati (cu varf si indesat) nici macar la 24 de ore nu au bunavointa sa afiseze niste Amarate de grupe superioare. Probabil ca data viitoare ar trebui sa fim mai :Atenti :cu organizatorii ca sa dea un diagnostic complet in timp util.... iar cei care va asteptati la mai mult nu uitati fratilor ca traim in Romania! La turneul viitor o sa-mi iau Șahul in portbagaj sa fac cateva partide cu Cornel Dumitrescu pana la superioare si un scaun sau un pat pliant(sa moara Gica de necaz) pana sa termina turneul si un miniconcediu pana vad si eu 'cine care si cu ce' s-au mancat in grupele superioare. Sper sambata la Giurgiu sa nu ma faca si Cornel sa plec pe stadion chiar daca acolo e un meci important pt țara!
Si aici am fost pe stadionul gol asteptand in zadar cu femeia de serviciu portavocea sau la statia de amplificare sa ma cheme la masa de joc..asa ca macar la banii pe care i-am platit sa-mi aud macar numele

Și eu am fost singurul în plus la turneul ,ăsta nu s-a găsit un loc în plus la avansați sau open ,am plecat acasă, mulțumesc Viva , nu vă mai deranjez!

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk

Un turneu f bine organizat (cu lipsurile inerente - e totusi greu de gestionat un asemenea eveniment cu atatia participanti....intr-adevar, o portavoce era buna...:))), dar pe total o experienta f placuta si de repetat oricand.
Multumesc tuturor celor care m-au felicitat , precum si celor care au fost alaturi de mine (cu o mentiune speciala pt. dl. prof. Macarenco si dl. Iancu George) si sper sa fac si pe viitor o figura cat mai frumoasa.
Felicitari castigatorilor....onoare invinsilor!

Ultima editare:
E singurul turneu unde nu am putut sa dau 2 mingii inainte de grupele inferioare! Si in grupa am jucat un meci pe ora daca nu mai mult! Si la Jilava e "mai aerisit" si e si moka+mancare! Daca o tinem tot asa domnilor cand plecati la turneu sa va luati si tinuta pt serviciu ca s-ar putea sa nu mai treceti pe acasa. Daca era Lăpușneanu in sala probabil ca zicea: Multi dar prost! Pacat de sala,clima mingii si mese care au fost OK!

Și eu am fost singurul în plus la turneul ,ăsta nu s-a găsit un loc în plus la avansați sau open ,am plecat acasă, mulțumesc Viva , nu vă mai deranjez!

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk

Daca nu ai luat € la tine! Noi din 36 am aj 39 si aia fara sa ne stim macar cu o ora inainte.Zici ca am participat la Surprize,Surprize.....mai treb sa vina Andreea Marin cu Timo Boll de mănuta!

As fi vrut sa stiu unde sunt pozele de la premierea de aseara??
Este adevarat, sunt probleme....ba cu portavocea ....ba cu timpii de asteptare....ba cu sala....ba chiar cu participantiii (unii chiar f nepasatori - lumea asteapta dupa ei in timp ce stau la o tigara etc.) ....
Si inca ceva....fara suparare.....as vrea sa-i vad pe cei care se plang (constant?) de problemele din turnee, organizand ei un turneu....iar apoi sa vedem ce si cum!!

Ultima editare:
Alo d-nul Versace! Majoritatea dintre noi nu suntem platiti sa organizam turnee sau nunti si botezuri dar ne respectam meseria noastra si o facem cu placere mai ales cand e remunerată! Vino la mine si plateste pt meseria care o practic si o sa ramai placut surprins !

Alo d-nul Versace! Majoritatea dintre noi nu suntem platiti sa organizam turnee sau nunti si botezuri dar ne respectam meseria noastra si o facem cu placere mai ales cand e remunerată! Vino la mine si plateste pt meseria care o practic si o sa ramai placut surprins !

Eu mi-am spus o parere si nu intru in polemici....cu atat mai putin condimentate cu parafrazarea numelor / pseudonimelor (desi am cateva idei...sa iei in ras e usor, nu iti trebuie un IQ mare ... dar asta mi se pare de prost gust).
E ultima data cand mai raspund la provocari....
O seara buna si sa ne vedem cu bine.

Nu te-a provocat nimeni prietene.Nu mai citi ca te provoci singur Eu am scris ce s-a intamplat la Elite. Am jucat inferioarele 2 gr la o masa! Un jucator la elite este un jucator care a trecut prin toate etapele scarii valorice a cheltuit niste bani pe turnee si orele de antrenament si nu cred ca e normal ce sa intamplat!Adica am fost putini si neimportanti la buget.Din ce in ce trece timpul numarul conteaza si nu calitatea.
Daca la tine a fost ok nu mai aduce reprosuri celorlalti care s-au simtit prost la acest turneu. Eu m-am referit strict la Elite.Si nu fi suparat pt pseudonim ca din punctul meu de vedere Versace e peste Armani.

A fost un turneu reusit si bine organizat din punctul meu de vedere. Felicit organizatorii! Sper ca pentru ei sa fi fost suficient de profitabil ca sa poata organiza si mai bine alte turnee in viitor. Mult succes!!!

Back
Sus