Echipament pentru Tenis de Masa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

valentin

senior
Scor reacție
0
Vârstă
48
Locație
București
Pe acest forum se pot purta orice fel de discutii legate de echipamentul specific Tenisului de Masa.
Se poate face reclama, se pot promova anumite marci sau produse.
Se pot cere sfaturi cu privire la achizitia de echipament sportiv.
Se pot face recomandari cu privire la echipamentul sportiv.

daca cineva este interesat de produse butterfly noi am telefon de la astia de la buzau. au preturi bune la fete dar lemnele sunt cam scumpe.
mai exista varianta cu yasaka dar nici astea nu sunt ieftine dar este bine sa faci comparatie intre mai multe oferte

salutare lume!un nou soldat se alatura plutonului... 8) .In legatura cu ekipamentul, mia precis fețele , de unde atzi luat caracteristicile lor??cumva de pe www.paddlepalace.com . Intreb pt k ele nu corespund cu cele furnizate de producatori .........

da. de acolo le-am luat
a fost singurul loc in care le-am gasit pe toate la un loc
daca sunt foarte aiurea le scot

daca ai o lista omogena cu mai multe modele de la mai multi producatori ar fi excelent sa o public pe aia

Buna baieti,daca vreti sa incercati un lemn fantastic si va permiteti,incercati ceva din gama Dr.Neubaeur recomand si fetele

hello, dr neubauer nu am vazut si lemne, vreau si eu niste caracteristici si preturi. Cat despre fețe, nu am vazut decat un jucator care sa joace cu asa ceva, si aia era o iarba mizerabila cu care m-a batut de nu mai stiam de mine...

daca poti sa ma ajuti cu preturi, te rog, as aprecia..
Multumesc

in legatura cu calitatea am sa-ti aduc un argument,cel care le fabrica le si poarta numele,dintr-un jucator obscur a ajuns in doi ani campion mondial la veterani,despre restul,pret,caracteristici etc te ajuta amicul nostru comun google,dupa ce ti-ai facut o parere da un mesaj si am sa mai revin cu mai multe amanunte

Ce vrei sa spui ? Ca materialele pe care le produce si care-i poarta numele l-au facut campion mondial ?

:D Asta e cea mai tare chestie pe care am auzit-o ! Ce s-ar intampla atunci daca un jucator din primii 10 ar folosi cele mai bune materiale produse de omul asta ? Ar deveni imbatabil ? 😉

:) Salutari la toata lumea si un an nou fericit! Inca un bistritean vi s-a alaturat. As incepe cu o intrebare: Poate cineva sa posteze adresa de mail sau un nr. de telefon a distribuitorului de echipament Butterfly de la Buzău? Multumesc anticipat.

Exista masini si exista Mercedes,exista echipamente si exista Butterfly

si exista si rolls royce si bentley si ferrari si lista ar putea continua......sunt multe firme cel putin la fel de bune ca butterfly ( nu deveniti victimele marketingului modern ) :D

Salutari la toata lumea! Stie cineva unde pot gasi lemne noi, germane si suedeze? :)

Adica in Romania. Orice lemne in afara de Butterfly si Yasaka, ptr.ca astea stiu unde se gasesc.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus