Echipament pentru Tenis de Masa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Salutari ,
Am si eu lemn Dr. Neubauer + fete Boomerang { IARBA} si Leopard sandvis } + dvd cu mod de intrebuintare. IN prezent folosesc doar iarba pe rever, dar trebuie mult antrenament sa le poti folosi . Eu am folosit robotul si multiball training. :P

In sfirsit, cineva care are echipament Dr. Neubauer ! :)

E adevarat ce zic reclamele despre mingile "moarte" pe care le genereaza iarba lui Neubauer ? Chiar merita banii ??
Cum se compara cu iarba TSP Curl ? Care e mai controlabila ?

Si eu joc cu iarba pe rever de vreo 2 luni (Butterfly Feint Long 2), dar sunt departe de a sti cum sa o folosesc la maxim !
Apropo, cum de preferi Caymanul unui Defplay Classic ?

Joci aparare agresiva linga masa sau clasica ?

Deci : iarba lui Neubauer e mai controlabila un pic , mai potrivita pt atac de langa masa dar nu are la fel de mult efect UFO CA TSP-CURL BAMBOO. Ambele fac parte din categoria ierburilor fara efect , alunecoase si se ataca destul de greu cu ele , pt atac e mai buna Donic Piranya. Lemnul Neubauer Firewall e mai bun decat DONIC Cayman , ambele speciale pt zimti. In prezent incerc sa invat aparare de langa masa si loviturile de atac cu iarba.

;)

;)

cumpar tricou butterfly sau orice e legat de echipament de la firma Butterfly

HELLO ,
Caut robot tenis de masă , de preferinta ROBOPONG 2040 , nou ori folosit , stie cineva unde gasesc ? Mersi .

NICU BACARDI a spus:
HELLO ,
Caut robot tenis de masă , de preferinta ROBOPONG 2040 , nou ori folosit , stie cineva unde gasesc ? Mersi .
Am eu. Da` de ce te intereseaza?

elefantel_roz a spus:
Da tu ai citit oferta aia ? 😉 Nu au in ea decat o jacheta de fas...nici urma de tricou....
Omu' mai zicea ca vrea si:
dj m a spus:
[...] orice e legat de echipament de la firma Butterfly
Am vazut si ca-i nou pe aci si m-am gandit sa-i dau de stire unde gaseste produse Butterfly.

La sala de sport unde ne miscam , incepatorii vor robot sa invete corect loviturile , eu am mai avut si am progresat binisor , doar ca l-am vandut la clubul Spartak din Buc. As putea comanda pe Dandoy dar DUREAZA,
Facem un pret la robotul tau ?

Daca va intereseaza andro, exista la odorheiu secuiesc un magazin care comercializeaza aceasta marca, la preturi destul de bune de ex. familia QUAD Revolution 420,450,480 la 1 million de lei/buc.

Au vreo pagina web sau ne poti da ceva date de contact? Sau ai cumva vreo oferta completa de la ei pe care s-o atasezi aici?

Salut

Salut

Magazinul este tatal lui Fejer Konnerth Zoltan. Eu am fost in magazin, si au numai fete Zenith G la 80 RON, si niste lemne Super Core la 125 RON.

Eu am vorbit telefonic cu ei si aduc la comanda orice produs solicitat din catalog cu un discont de aprox. 15% din pretul afisat.

laky a spus:
Eu am vorbit telefonic cu ei si aduc la comanda orice produs solicitat din catalog cu un discont de aprox. 15% din pretul afisat.
Din pretul afisat unde? Dati-ne un link, ceva...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus