Echipament pentru Tenis de Masa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Echipament

Echipament

Elefantelule, cred ca suntem singurii "Andro-isti" de pe forum. Am inceput cu Andro, continui cu Andro, si cred ca voi ramine pe aceasta linie. De citva timp ma gindesc la o fata IMPULS pe rever. Deoarece am vazut ca si tu folosesti asa ceva, te rog sa-mi spui cam ce poti sa scoti de la ea. Dupa carte e putin cam lenesa dar cu un control si un spin extraordinar. Dar cu COR-ul tau cum te impaci. Ai incercat familia QUAD?

Echipament

Echipament

Elefantelule, cred ca suntem singurii "Andro-isti" de pe forum. Am inceput cu Andro, continui cu Andro, si cred ca voi ramine pe aceasta linie. De citva timp ma gindesc la o fata IMPULS pe rever. Deoarece am vazut ca si tu folosesti asa ceva, te rog sa-mi spui cam ce poti sa scoti de la ea. Dupa carte e putin cam lenesa dar cu un control si un spin extraordinar. Dar cu COR Emotion-ul tau cum te impaci? Ai incercat familia QUAD?

:D Ce pot sa-ti zic....eu scot de la ea cam 10-15% din ce se poate scoate, pentru ca nu stiu sa joc. :D In conditiile astea, nu stiu exact cat te-ar putea interesa parerea mea. Tot ce pot sa-ti zic clar e ca e o fața soft, cu un burete foarte moale si care iti ofera un control foarte bun pentru capace. Nu-si pierde foarte mult mult din proprietati daca nu e lipita si pare a fi si destul de rezistenta.

Despre COR...ma impac foarte bine cu ea...trebuie sa ma obisnuiesc un pic....e o fața foarte elastica si cu un control decent la o viteza apreciabila.

Mai multe detalii nu pot sa-ti ofer dar o sa dau fețele pe mana unora mai buni de pe forum (gen eugen, bebe,bogdanel... ) si o sa-i rog pe ei sa-ti faca un "review" mai competent.

Pana atunci....numai bine !!!

Echipament

Echipament

Am si eu o intrebare mai idioata : Exista un cod al culorilor in ceea ce priveste fetele unei palete?

exista doar regula ca una sa fie neagra si una rosie
culoarea trebuie sa fie uniforma pe toata suprafata
nuanta nu este specificata

cum le folosesti este treaba ta

S-ar putea sa mai fi fost intrebarea asta, dar am sa insist totusi.
A luat cineva de la www.presports.com si daca da cat a platit taxe vamale, taxe de transport, taxe....de toate taxele posibile.
Mai pe scurt: in afara de pretul echipamentului comadat ce a mai platit?
Multumesc

In principiu, platesti ce scrie acolo: pretul echipamentului+transportul (care e tot acolo trecut) si mai platesti vreo 20-30.000lei vechi taxe postale la primirea pachetului (n-am inteles de ce, dar, fiind o suma infima nu mi-am batut capul).

Echipament pentru tenis de masa

Echipament pentru tenis de masă

Cunoaste cineva mingile YOUTH ?. Pot fi comandate de la Buzău la 1.5 RON/buc. Daca ati jucat cu ele, faceti o comparatie cu Butterfly de competitie, Andro sau Double Happiness (cele cu trei stelute rosii).In catalogul Butterfly sunt prezentate ca mingi de antrenament. Prin ce difera acest tip de mingi, de cele de competitie(in afara de pret, bineinteles)?

In primul rind nu sint atit de rotunde pe cit ar trebui , sigur sint diferente si de greutate , si rezista mai putin decit cele de competitie. dar ca mingii de antrenament sint bune, chiar pentru asta sint facute de acolo si diferenta de pret.

valigti a spus:
In primul rind nu sint atit de rotunde pe cit ar trebui , sigur sint diferente si de greutate , si rezista mai putin decit cele de competitie. dar ca mingii de antrenament sint bune, chiar pentru asta sint facute de acolo si diferenta de pret.
Mersi, cred ca amsa le incerc.

comanluci a spus:
A luat cineva de la www.presports.com si daca da cat a platit taxe vamale, taxe de transport, taxe....de toate taxele posibile.
Mai pe scurt: in afara de pretul echipamentului comadat ce a mai platit?
Multumesc

Joia trecuta am primit coletul de la presports.com. Exact 2 saptamani a durat de cand am dat comanda. Foarte seriosi si promti.

Si eu mi-am primit pachetul in exact doua saptamani. Pentru o 'blade' Kong Linghui Special si doua fete Bryce FX am iesit mai ieftin cu vreo 75 de dolari canadieni, comparind cu oferta de la Butterfly sau oricarui alt furnizor de pe continentul nord american. Foarte multumit.

Uite, si eu am facut o comanda pentru un Kong Linghui Special si niste Tackifire in Malaezia pe 29.05.06 si nu am primiit notificarea de la posta nici acum. Maine se fac trei saptamani de cand am pus comanda. Mai astept dar ma ard palmele :) .

Salutare! As vrea shi eu sa-mi cumpar o paleta Butterfly, adica lemn, fețe shi lipici. Fiindca nu prea shtiu cum prea s-ar potrivi acestea vreau sa va intreb care dintre urmatoare componete ar merge "ansamblate" mai bine:

Lemn: Kreanga Aeros OFF+ , Balsa Carbo X5 OFF, VSG Twist IV OFF+
Fetze: Bryce (2.1.+1.9.), Sriver G2 (Max+2.1.).

M-am uitat pe un site shi am citit putin despre caracteristicile lor. Am ales ca lemnul sa fie mai bun la "speed" shi la maner. Acum nu prea shtiu care cu care s-ar potrivi shi sper sa-mi dati un sfat. multumesc :)

Cum am mai spus si altora, ocoleste Balsa Carbo X5, daca vrei sa ai o paleta care sa te tina mult. Paletele cu balsa nu sunt fiabile si se strica usor cand sunt lovite de masa. Daca insa iti asumi riscul, se poate sa aibe calitati de joc excelente.
Am vazut ca ai ales echipament de mare viteza. Daca joci de mult si agresiv este ok, daca nu, las-o mai moale cu viteza ca nu o sa te "asculte" !!! Bryce pentru incepatori este ca Ferrari pentru vatmanul de tramvai. Sriver FX (eventual Power Sponge)este mult mai potrivit pentru amatori incepatori. Merge si G2, dar de 2.1, nu max. Parerea mea :D

Multumesc frumos! Deci un lemn Kreanga Aeros OFF+ shi niste fețe Sriver G2 de 2.1. :roll: E prima paleta "ansamblabila" pe care mi-o iau.. da lasa ca o sa intreb mai incolo cum se lipeshte :shock: :lol: . Abia astept!

Eu cand am luat primele fete profesionale (visco), desi sunt foarte indemanatic, am avut emotii sa le tai singur si am rugat un jucator experimentat sa ma ajute. Acum mi le prepar singur cu rezultate excelente. Te invat "tehnologia", daca ma intrebi! 😉

Nu am cum sa mi le cumpar decat cam peste o luna pt ca nu am timp cand sa joc(vacanta,tabere,mare :) ) dar am sa mai revin cu intrebari. Am vazut ca sunt in Romania in Buzău shi poti sa comanzi de pe net. Doar ca am intrat pe site'ul official Butterfly shi ma uitam pt fețeshi am vezut ca tre sa alegi culoarea shi ma gandeam ca e afishat pretul pt o fața. Pe acel site(din Romania) sunt nisthe preturi pt fețe. intrebarea mea e daca e doar pt o fața sau pt ambele :| ?

Pe orice site, fie el strain sau Romanesc, preturile afisate sunt intotdeauna numai pentru o fata. Deci cand numeri banii, inmultesti cu doi. :shock:
Referitor la echipament, am mai spus-o si o mai spun: Chiar daca temperamentul unui jucator aflat la inceput, este inclinat catre jocul rapid si agresiv, el neavand inca abilitatile necesare, nu va putea manui propriu, un echipament de mare viteza si efect. Eu consider ca intr-un ansamblu, fetele joaca un rol mai mare de 50%, comparativ cu lemnul. Nu dau procentul ca sa nu fiu combatut :D . Asa ca ar fi bine sa te gandesti inca o data, in legatura cu fetele G2. Urmareste ce scrie Sfinxu ( care, ca si tine, este la prima lui paleta "profi"), in topicul Butterfly Schlager Inspire despre fetele Sriver FX, care sunt cele mai populare printre amatori datorita faptului ca sunt putin mai "lente"!

Merci Visco pt referinte, vin si eu sa intaresc cele spuse de tine si sa iti dau dreptate. Slizzel daca esti la prima paleta incearca mai intai un lemn OFF- sau un ALL+ iar ca si fete orienteazate spre cele cu control foarte mare si mai moi. Oricat de avansat te consideri acum o sa vezi ca ai multe de "ajustat" cand joci cu o paleta profesionala si "ajustarile" astea cresc direct proportional cu viteza paletei. Cam asta e regula, cu cat paleta aleasa de tine (fete + lemn) e mai rapida cu atat creste timpul pana te acomodezi cu ea. Daca ajungi sa te acomodezi atunci totul e perfect, dar cred ca sunt foarte multi forumisti care pot sa comfirme ca nu au reusit sa se acomodezi cu anumite fete si au fost nevoiti sa le schimbe.

Si inca un lucru , cand o sa tai fetele la prima lipire se vor intinde cam cu 5-7 mm mai mult. Sa nu faci prostia (pe care am facut-o eu) sa le reajustezi pt ca dupa inca vreo 3-4 lipiri nu or sa se mai intinda aproape deloc si o sa ai niste fete mai mici decat lemnul.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus