Ce sa zic? In primul rand felicitari ca nu mai esti insurect decat dupa data nasterii! Cu cardul o rezolvi tu ca esti baiat mare. In legatura cu paleta (carbon sau nu), parerile sunt impartite: Uni prefera paletele formate numai din straturi de lemn, argumentul fiind ca sunt mai omogene si loviturile sunt constant mai precise, altii spun ca numai cele cu Carbon, fibra de sticla sau Arilate au aceste caracteristici, plus Sweet Spot mai mare. Eu cred ca tehnologiile de fabricatie sunt cele mai importante. Adica o paleta "made in Japan" numai din lemn este mai omogena si deci mai buna decat una facuta in alte parti dar cu carbon...si alte materiale. Si viceversa...
Butterfly produce si in Europa si in Japonia si in China, etc. Yasaka face in Suedia si face bine. Mai sunt si ceilalti: Donic, Andro, Stiga, Joola, etc. Paleta ideala pentru tine in momentul asta, poate fi una de la Dawei, Friendship Milkyway sau DHS. Este imposibil sa-ti spun "ia-o pe aia", pentru ca nu stiu ce nivel si tip de joc ai cu adevarat. Mai este si o alta chestie: Dupa ratingurile date de fabricanti sau de dealeri este foarte putin probabil sa nimeresti paleta cere ti se potriveste tie cat mai bine. Eu am descoperit palete extraordinare (cum ar fi Yasaka Gatien Carbon) numai avand sansa sa dau cu ele, nu dupa cataloage. Dupa cataloage am luat Extra 3D, care nu ca nu ar fi buna, dar nu este deloc fiabila, tocmai datorita 3D, lucru pe care l-am comunicat si head-quarter-ilor Europa si Japan, care bine inteles ca m-au ignorat "politicos", ce sa mai faca si ei

)... Dupa ce ai dat ca descoperire epocala acest concept, sa recunosti ca ai dat-o in bara tocmai cu el? Singura chestie cu adevarat valabila pe care pot sa ti-o spun este sa nu dai nici o data vina pe paleta pentru lipsurile din jocul tau, chiar daca este partial adevarat ! :idea: