Echipament pentru Tenis de Masa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
s.o.s:)

s.o.s:)

cer ajutorul vostru in legatura cu urmatoare combinatie:
pe forehand:
BUTTERFLY SRIVER G2 FX de 2.1
si pe rever:
BUTTERFLY TACKIFERE SPECIAL SOFT de 2.1

o sa fiu un jucator de top cu o asemenea paleta? 8) :lol:
vreau sa zic ca am un lemn tot de la butterfly,primorac fl,off-
astept informatiile voastre,mersi

Re: s.o.s:)

Re: s.o.s:)

baboscs a spus:
cer ajutorul vostru in legatura cu urmatoare combinatie:
pe forehand:
BUTTERFLY SRIVER G2 FX de 2.1
si pe rever:
BUTTERFLY TACKIFERE SPECIAL SOFT de 2.1
o sa fiu un jucator de top cu o asemenea paleta? 8) :lol:
vreau sa zic ca am un lemn tot de la butterfly,primorac fl,off-
astept informatiile voastre,mersi
Cu paleta nu-i nici un bai, ba din contra! Mai lipseste putin din picioarele lui Timo Boll,bratul lui Ma Lin, incheietura lui Kong Lihui,toate aplicate pe o inteligenta a jocului specifica marelui Waldner......Daca m-ar fi lasat nevasta mea sa-mi cumpar echipamentul pe care il doresc(cam in fiecare saptamina altul!) demult eram campion olimpic, mondial, european,national, judetean si de ce nu chiar orasenesc!!!!!

am neoie de parerea unor cunoscatori despre combinatia Joola Carbon SWE cu 2 fete mambo H sau sami spuneti o combinatie buna off sau off -

Am urmatoare intrebare : ca jucator ocazional (1-2 pe luna) merita investitia intr-un lemn si fete sau sa continui sa joc cu palete de-a gata ca pana acum ?

Calitativ imi dau seama ca o paleta custom este mai indicata, dar este necesara relipirea fetelor dupa un anumit timp ?

Salut
Eu am trecut la paleta profesionala de mai bine de jumatate de an... si chiar merita... Diferentele sunt enorme, cu o paleta profi poti invata multe si tenisul de masa devine mult mai distractiv.
Parerea mea ar fi sa iei mai intai ceva la mana a doua, ceva care sa nu fie scump... ca sigur o sa le schimbi pana ajungi la ceva care sa zici ca e pe stilul tau.
Multa bafta!

Am uitat sa iti raspund la a doua intrebare...
Nu este neaparat necesara relipirea fetelor, mai ales ca o sa fie prima ta paleta profi.

Sfatuiti-ma cum se face lipirea cu millennium Chack!!!

P.S. Am dat cu millenium pe fata, am lasat cca 35 min, si cu fair pe lemn, dar dupa 3 min de joc s-a dezlipit.

P.S. Am dat cu millenium pe fata, am lasat cca 35 min, si cu fair pe lemn, dar dupa 30 min de joc s-a dezlipit.

jordach a spus:
P.S. Am dat cu millenium pe fata, am lasat cca 35 min, si cu fair pe lemn, dar dupa 30 min de joc s-a dezlipit.
Hai sa va zic ce se intampla. Fetzele se dezlipesc din doua motive:
1. Nu au "primare" suficienta. Primare (to prime) inseamna primele trei-patru straturi de adeziv care patrund mai adanc in structura buretelui si care dau o baza lipicioasa cu aspect relativ lucios. Daca buretii sunt inca mati inseamna ca nu s-au saturat cu guma si aceasta este numai in profunzime , deci nu are cum sa lipeasca bine.
2. S-au pus fetele pe lemn prea repede dupa aplicarea adezivului iar solventii sunt inca in cantitate mare, tinand guma arabica inca fluida si deci lipirea este slaba. Acest fenomen se intampla foarte des si la jucatorii de mare performanta pt ca ei cauta sa "captureze" cat mai mult solvent aplicand chiar mai multe straturi de adeziv care fac fețele mai moi si mai elastice dar in acest mod lipirea propriuzisa avand un timp, de suferit. Spun "un timp", pt ca odata ce solventii se mai elimina si guma se mai intareste lipirea se imbunatateste. Deci, daca sunteti in timpul unui meci si fețele se dezlipesc pe la margini, mai presati din cand in cand cu mana pana cand nu se vor mai dezlipii. (L-am vazut si pe Timo Boll facand asta). Daca sunteti inainte de meci, puneti paleta in presa sau sub niste carti care sa nu cantaresca excesiv de mult dar nici prea putin (1-2 kg sunt suficiente) si lasati-o 1-2 ore sau mai mult, depinde si de tipul adezivului, adica de cat de volatili sunt solventii din el. Daca mai aveti nelamuriri, intrebati-ma. 😉

Mul'tan Visco.
Ai avut dreptate, fata fiind noua nu a avut stratul "primar" suficient.

E posibil ca din cauza neprimarii sa se fi dezlipit insa daca erau si primate tot se dizlipeau 😉

Important: Millennium Chack alone is not enough to adhere a rubber to a blade. A normal glue or a gluing sheet should be used together with Millennium Chack!

nota maxima pentru Visco , explicatiile sint pertinente , la obiect si foarte explicite 😉

Da, probabil ca Milennium este un booster cu efect prelungit dar care are calitati de lipire slabe. De aceia recomanda aia folosirea in paralel a unui "normal glue" asa cum este Basic Chack-ul, cu multa GUMA ARABICA. Daca Milennium-ul ar fi folosit in conjunctie cu un "speed" glue asa cum este Fair Chack-ul, atunci s-ar ajunge la efectul overglue, ceea ce nu-i de dorit.

Echipament pentru tenis de masa

Echipament pentru tenis de masă

Vand lemn Andro Super Core CL Carbon Light All+ . Il Am de 3 luni .
Pentru cei interesati 0721577351 dupa ora 14.30

Echipament...

Echipament...

Ce fel de miner are,e lovit la muchii, si mai ales cit ceri pe el?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus