Echipament pentru Tenis de Masa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Poate ai vrut sa spui 110 RON . M-ar interesa lemnu daca nu e trosnit, si daca ne putem intalni sa dau cu el un pic.

Echipament pentru tenis de masa

Echipament pentru tenis de masă

Ne putem intalni In IDM vin sambata si duminica dimineata de ora 9 pana la 1, 2 Pm .Ai dreptate 110. Sau daca vrei sa il vezi ne putem intalni dupa 14.30
cand scap de la munca. Poti sa ma suni sa vb tel e postat mai jos in primul anunt. dar Nu intre 7.30 si 14.30 ca nu am semnal.

si ma gandesc la un Schlager Carbon light. intre timp am mai facut ceva muschi dasr totusi carbonul pur parca e prea rapid. andro iti ofera foarte mult control are un retro foarte curat iti permite sa vezi unde mai ai de indreptatmiscare, unghiuri si simtul pe el este deosebit .

Am 2 lemne nittaku (acustic si violin) daca e cineva interesat sunt in bucuresti .. multa vreme :lol:

Salut, am citit mesajele de pe acest forum dar nu am inteles un lucru : daca comand de pe net lemn si fețe trebuie sa pun in cos de doua ori fețele ? vreau sa imi iau un lemn Butterfly Primorac OFF- si fețe Butterfly Sriver FX PowerSponge gata lipite ca nu am mai lipit niciodata. as fi recunoscator pentru orice informatie sau sugestie .

Da, preturile sunt doar pentru o fata indiferent pe ce site o sa cauti. E ok ca iti iei fete gata lipite ca ti le taie ei si le taie bine, insa trebuie sa iti iei si lipici pentru ca nu rezista mai mult de 2 saptamani si dupa aia se deslipesc.

Cei de la presports lipesc durabil .... doar ca nu strica niste lipici in plus daca vrei sa sara mai bine fetele.

Multumesc mult pt. info! Sa inteleg ca oricum dupa un timp va trebui sa relipesc fețele chiar daca iau PowerSponge ??

filip a spus:
Multumesc mult pt. info! Sa inteleg ca oricum dupa un timp va trebui sa relipesc fețele chiar daca iau PowerSponge ??
Relipirea se face din doua motive:
- atunci cand vrei sa imbunatatesti factorul elasticitate adica sa creasca viteza si efectul.
- celalalt motiv este mult mai prozaic, adica, relipesti atunci cand ...ti se dezlipeste :lol: .

Atunci cand se va trebui sa le relipesc o sa apelez din nou la sfaturile voastre... deocamdata am facut comanda :D astept sa vina pachetul ...

se poate cere prin fax sau e-mail oferta de la buzau.
am fost la buzau si au primit materiale pe 22.11.'07 si sunt preturile mai mici.

filip a spus:
Atunci cand se va trebui sa le relipesc o sa apelez din nou la sfaturile voastre... deocamdata am facut comanda :D astept sa vina pachetul ...

Te sfatui sa nu prea relipeshti powersponge-ul , butterfly nu recomanda asta, fiindca ii strici efectul tensor pe care il are integrat, daca relipeshti o data sa ai grija sa le intinzi un pic, asha ca sa fie la dimensiunile pe care le-au avut initial.

Succes!

RedBull a spus:
filip a spus:
Te sfatui sa nu prea relipeshti powersponge-ul , butterfly nu recomanda asta, fiindca ii strici efectul tensor pe care il are integrat, daca relipeshti o data sa ai grija sa le intinzi un pic, asha ca sa fie la dimensiunile pe care le-au avut initial.
Succes!

"Efectul tensor" in burete nu este la Butterfly. "Tensor" este trademark al ESN(Germania - Andro, Tibhar , Donic).
Butterfly are fete "high-tension" - adica cauciuc pretensionat : Cermet , Bryce etc.
Cele cu powersponge de la Butterfly sunt probabil supersaturate cu glue, iar efectul o sa se duca in timp...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus