Dacă ați fi conștient despre cum vorbesc jucătorii din Banat despre dumneavoastră, nu cred că ați mai călca pe aici.
Jucătorii vin pentru sălile unde organizați turnee. Nu vă mai amăgiți că vin pentru dumneavoastră. Vă detestă mulți dintre ei, dar nu au curajul să o spună public, doar în privat.
Sunt foarte constient despre cum vorbesc jucatorii din Banat despre mine, si chiar am simtit asta la ultimul turneu cand majoritatea au venit si mi-au strans mana si m-au felicitat deja de la inceputul competitiei, si spre sfarsit au venit si m-au felicitat din nou.
Aici va dau dreptate cu salile, stiti proverbul "omul sfinteste locul" , si chiar din ce in ce mai multi au inceput sa observe asta, ca la mai toate salile unde organizez eu este maturat in jurul sali,la intrare este un pres sau mai multe,geamurile la intrare sunt sterse,exista si o femeie de servici care e activa, la toate toaletele exista si hartie igienica de calitate, toate usile functioneaza si se inchid si deschid, la unele sali,Victoria si Mediaș chiar am schimbat capacele de Wc, exista sapunuri lichide ,prosoape, in sali sunt cosuri de gunoi si sau saci de gunoi, sala este spalata cu detergenti de podea, exista afise indicatoare, exista locuri amenajate pt protocol cu cele necesare, si majoritatea functioneaza toate luminile care au fost sterse de praf si curtate, instalatii de caldura deasemeni curatate, este umbrire facuta special pt tenis, si o logistica care sa fie atractiva cu mese sterse si filee reglate,cu mese si scaune de arbitraj,si multe altele care nu le mai mentionez, da si toate astea poarta amprenta EMI-TT.
Cat tine de cei care ma detesta ii rog insistent sa isi manifeste frustrarea sau indignarea sau ura, in alte locuri decat la turneele organizate de mine sau unde voi fi implicat,altfel o sa aiba parte de incapatanarea mea continuua in a fi perseverent in principile mele.Cat tine de curaj, eu stiu ca cei lasi sunt lipsiti de asa ceva.