AmaTur: Turneu A EMI-TT & SELGROS Cupa Centenar, Dumbravița - 01.12.2018

Imi permit un pronostic... La elite va castiga locul 48 cu MP=0 Dan Daniel din Mediaș. Nu stiu ce cota are la pariuri dar.... pariez pe el.

Cu siguranta e jucator nou...

Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk

Imi permit un pronostic... La elite va castiga locul 48 cu MP=0 Dan Daniel din Mediaș. Nu stiu ce cota are la pariuri dar.... pariez pe el.

E divizionar B si totusi nu a castigat toate meciurile din etapa.��
El spera sa castige marele premiu la Master de Duminica ,si a vrut sa faca Sambata antrenament asa ca i-am oferit Cat. Elite.Vine si cu antrenorul clubului Viorel Sterea.☺

😄O intrebare la care nu am gasit inca raspuns....... Cand doarme Emi???!!!

E divizionar B si totusi nu a castigat toate meciurile din etapa.��
El spera sa castige marele premiu la Master de Duminica ,si a vrut sa faca Sambata antrenament asa ca i-am oferit Cat. Elite.Vine si cu antrenorul clubului Viorel Sterea.☺

Emi nu ai cumva vro formula ca jucatorii divzionari sa nu intre cu MP=0 la concursurile amatur, daca tot vor putea participa?? Daca nu ai, un MP=40 provizoriu pentru inceput pare rezonabil, dupa care cum ii da media concursurilor daca participa la mai multe. Nu cred ca se bucura prea mult cei din grupa respectiva, daca ii vad pe pozitia 6 in grupa.

Regulamentul in curs permite acordarea unui mp, la jucatorii noi, doar la turneele B.

Daca se poate as dori sa particip si duminica la categoria master, cu toate ca am MP doar 32. Oprea Adrian. Multumesc

Daca se poate as dori sa particip si duminica la categoria master, cu toate ca am MP doar 32. Oprea Adrian. Multumesc

Dorin a venit cu o propunere interesant pt participarea si celor sub media 35 pe care am luat-o in discutie si deocamdata suntem doar la nivel de discutii.Dar urmeaza sa ne decidem cat de curand si sa va comunicam.Il rog pe Dorin sa prezinte propunerea lui aici pe forum sa vedem ce feedback-uri vor rezulta.
Multumesc de interesul aratat.

Plastic 3 stele.
Plastic fara sudura Joola Flash sau Gewo Ultra acelasi fabricant,aceasi selectie sau
Plastic abs Joola Primer sau Gewo Select pro acelasi fabricant aceasi selectie.
O sa am din toate.

Inteleg ca turneul Masters este inca experimental in Amatur.Propunerea mea este urmatoarea:
Jucatorii care doresc sa participe/inscrie si au MP sub 35 puncte
sa o poata face totusi prin "buy-in" uri,
adica platesc o taxa de participare pentru Masters mai mare decat a celor cu M P peste 35 care s au inscris.Propunere 70-100 lei.
Fondurile astfel obtinute sa fie alocate direct primilor 3 clasati (propunere).
Astfel va creste ,zic eu substantial,atractivitatea turneului pentru jucatori de nivel divizia A si Superliga,va creste spectaculozitatea turneului-mai multi spectatori,(vor vedea amaturistii meciuri de inalt nivel- cum altfel poate nu au vazut multi)va creste mediatizarea si sponsorii.
Per total creste competitia.

Pentru ca tot este un turneu experimental, revin cu o propunere facuta in urma cu cateva saptamani:
La aceasta categorie organizatorul sa rezerve un numar fix de locuri (multiplu de 4 =>12; 16; ), in care inscrierile sa se faca valoric, primii fiind jucatorii legitimati in ordinea clasamentului FRTM-seniori, urmati de jucatori nelegitimati in ordinea MP, inclusiv MP=38, diferenta pana la nr maxim fiind acoperita de jucatori cu MP>35 dintre cei care doresc, tot in ordinea MP (cu sau fara plata suplimentara).

Desfasurarea: grupe de 4, se califica 3 in turneul principal+eliminatorii departajare pt locurile 4.

Aceasta varianta ar permite desfasurarea turneelor OPEN si Masters (sau Elite) simultan, fiecare fiind punctata in Amatur. Denumirile OPEN si MAsters s-ar putea inversa, astfel OPEN-ul ar deveni un turneu DESCHIS TUTUROR.

Ultima editare:
Inteleg ca turneul Masters este inca experimental in Amatur.Propunerea mea este urmatoarea:
Jucatorii care doresc sa participe/inscrie si au MP sub 35 puncte
sa o poata face totusi prin "buy-in" uri,
adica platesc o taxa de participare pentru Masters mai mare decat a celor cu M P peste 35 care s au inscris.Propunere 70-100 lei.
Fondurile astfel obtinute sa fie alocate direct primilor 3 clasati (propunere).
Astfel va creste ,zic eu substantial,atractivitatea turneului pentru jucatori de nivel divizia A si Superliga,va creste spectaculozitatea turneului-mai multi spectatori,(vor vedea amaturistii meciuri de inalt nivel- cum altfel poate nu au vazut multi)va creste mediatizarea si sponsorii.
Per total creste competitia.

4.1.3.Orice organizator poate organiza competiții de tip Masters cu concurenți din toate categoriile, inclusiv jucători profesioniști (Div. A și SuperLigă), cu condiția ca acestea să nu afecteze buna desfășurare a turneului de bază, acestea nefiind punctate în clasamentul AmaTur;

Exista un articol in Regulamentul Amatur in vigoare. Nu este specificat un prag sub care un jucator nu poate participa deci nu cred ca ar trebui ingradit dreptul de a pariticipa nimanui cu atat mai putin de a cere o taxa suplimentara.

Si eu as vrea sa se schimbe/inverseze denumirea de Open-Elite. Mă tot intreaba iubita, ”tu nu treci la elite”. Daca se inverseaza, am rezolvat problema :):):) Am avut temperatura, incepe să scadă!

Exista un articol in Regulamentul Amatur in vigoare. Nu este specificat un prag sub care un jucator nu poate participa deci nu cred ca ar trebui ingradit dreptul de a pariticipa nimanui cu atat mai putin de a cere o taxa suplimentara.

E vorba de Regulamenul 2018. Propunerea este pentru 2019, iar turneul de mai sus nucred ca va fi punctat.

Nu ma refeream la propunerea dvs. ci la turneul acesta, care organizeaza o categorie masters.

Back
Sus