victor.arad
senior
Guttman Gabriel din Arad la incepatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Guttman Gabriel din Arad la incepatori
Imi permit un pronostic... La elite va castiga locul 48 cu MP=0 Dan Daniel din Mediaș. Nu stiu ce cota are la pariuri dar.... pariez pe el.
E divizionar B si totusi nu a castigat toate meciurile din etapa.��
El spera sa castige marele premiu la Master de Duminica ,si a vrut sa faca Sambata antrenament asa ca i-am oferit Cat. Elite.Vine si cu antrenorul clubului Viorel Sterea.☺
Daca se poate as dori sa particip si duminica la categoria master, cu toate ca am MP doar 32. Oprea Adrian. Multumesc
Inteleg ca turneul Masters este inca experimental in Amatur.Propunerea mea este urmatoarea:
Jucatorii care doresc sa participe/inscrie si au MP sub 35 puncte
sa o poata face totusi prin "buy-in" uri,
adica platesc o taxa de participare pentru Masters mai mare decat a celor cu M P peste 35 care s au inscris.Propunere 70-100 lei.
Fondurile astfel obtinute sa fie alocate direct primilor 3 clasati (propunere).
Astfel va creste ,zic eu substantial,atractivitatea turneului pentru jucatori de nivel divizia A si Superliga,va creste spectaculozitatea turneului-mai multi spectatori,(vor vedea amaturistii meciuri de inalt nivel- cum altfel poate nu au vazut multi)va creste mediatizarea si sponsorii.
Per total creste competitia.
4.1.3.Orice organizator poate organiza competiții de tip Masters cu concurenți din toate categoriile, inclusiv jucători profesioniști (Div. A și SuperLigă), cu condiția ca acestea să nu afecteze buna desfășurare a turneului de bază, acestea nefiind punctate în clasamentul AmaTur;
Exista un articol in Regulamentul Amatur in vigoare. Nu este specificat un prag sub care un jucator nu poate participa deci nu cred ca ar trebui ingradit dreptul de a pariticipa nimanui cu atat mai putin de a cere o taxa suplimentara.