Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Alexandrescu Marius
Ilie Florian
Negria Mihai Daniel
chiar daca nu o sa particip la nici un concurs organizat de viva sport, imi spun si eu parereaMersi frumos domul taiegatu dar fara un program e destul de complicat asa ca ramanem la forma veche de punctare cu cateva modificari
Punctajul Campionatului Liga Nationala VivaSportShop.ro 2013 - 2014 este
Grila de punctare
-se acorda 4 puncte pentru fiecare participare
- victorie in grupele inferioare=1punct fiecare meci castigat
-calificare din grupele inferioare in grupele superioare=1 punct
-victorie in grupele superioare=1punct fiecare meci castigat
-calificare din grupele superioare in eliminatorii=1punct
-meci castigat in eliminatorii = 2 puncte
-meci castigat in semifinale = 3 + 2puncte(castig elim)
-meci castigat in finala = 5+2puncte(castig elim)
-meci castigat in finala mica = 1punct
.
20 RON ti se pare mult? Mie mi se pare un pret corect! Vii in sala, joci cu colegi din aceeasi categorie, socializezi, bei o apa, un suc, mananci un senvis si apoi pleci acasa incarcat cu energie pozitiva si poate si un premiu. De asemenea, faptul ca mesele sunt ocupate, Viva Sport nu le poate inchiria deci matematica asta cu "240 RON" castigati e un pic deplasata.chiar daca nu o sa particip la nici un concurs organizat de viva sport, imi spun si eu parerea
-nu ar trebui sa se acorde nici un punct pentru participare
punctajul trebuie sa reflecte strict rezultatele unui jucator , nu participarea !
de exemplu daca un participant se prezinta la toate cele 12 etape primeste 4x12= 48 puncte, fara sa castige nici un set !
iar altcineva vine doar o data si castiga finala, va primi 27 puncte
nu este corect ca un castigator de finala sa fie surclasat la puncte de un participant care nu a castigat nici macar un set ,chiar daca a fost prezent si a contribuit financiar la cele 12 etape
deci sistemul de punctaj incurajeaza in primul rand prezenta ( adica platirea taxei de participare ) 4X12 puncte => 20 RON X 12 = 240 RON
chiar daca interesul viva sport este in primul rand, profitul, nu ar trebui sa se procedeze in felul asta la un campionat
exista si alte strategii de marketing pentru profit cat mai mare
ce concluzie naiva ,penibila, de tot rasul20 RON ti se pare mult? Mie mi se pare un pret corect! Vii in sala, joci cu colegi din aceeasi categorie, socializezi, bei o apa, un suc, mananci un senvis si apoi pleci acasa incarcat cu energie pozitiva si poate si un premiu. ...(sunt cat se poate de cat se poate de PRO pentru initiativa, pentru ca scoate oamenii afara din casa si ii pune sa faca miscare. Tineretul in ziua de azi sta toata ziua in fata calculatorului si seara in cluburi.
Ca sa ai o sansa in orice competitie prima condititie este sa participice concluzie naiva ,penibila, de tot rasul))
chiar crede cineva ca viva sport sau orice alt club " vor sa faca un bine tuturor, sa-i scoata din casa, sa socializeze si sa faca miscare, evenual cu dragoste si prietenie)))
motivul pentru orice eveniment de genul asta este doar unul " profitul"
cu tot respectul, dar unde am scris eu ca este ieftin sau scump
sau va prefaceti ca "nu intelegeti" intentionat
eu ziceam ca nu este corect SISTEMUL DE PUNCTAJ
numai despre asta este vorba
mai scriu o data pe intelesul fiecaruia
Sistemul de punctaj favorizeaza in primul rand prezenta (platirea taxei de inscriere), ca e ieftin sau scump este irelevant
Sistemul de punctaj trebuie sa reflecte REZULTATUL DIN COMPETITIE ( asta inseamna COMPETITIE SPORTIVA )
daca vine cineva care nu stie sa tina paleta in mana, si este prezent la toate cele 12 etape primeste 48 PUNCTE (pe ochi frumosi) :wtf:
mai mult de atat AR PUTEA SA PARTICIPE CHIAR SI LEGAT LA OCHI si tot face 48 PUNCTE
iar altcineva se prezinta doar la 2 etape, o data castiga finala, si a doua oara ajunge in finala are 47 PUNCTE
dupa parerea voastra, cine credeti ca este mai bun ?
cel care a castigat o finala si a ajuns in a doua orara in finala
sau cel care nu a castigat nici un set, dar a fost prezent la mai multe etape ?
daca ai rezultat 0 mi se pare normal sa ai 0 puncte
CONCLUZIE : un participant care nu stie sa tina paleta in mana, fara sa castige nici un set in tot anul, dar este prezent la toate etapele are mai multe puncte de cat altcineva care a participat de 2 ori dar a castigat finala si a doua oara a ajuns in finala !!!
PS: sunt curios cum ar fi fost clasamenul real de anul trecut ,daca s-ar scadea cele 4 puncte pentru fiecare participare
felicitari cristiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii1.mocanu david
2.cionoiu cristian
3.uta adrian
4.popa razvan
Multumesc. Data viitoare castig sigur!felicitari cristiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Cand? Azi? Cine? :lol:Horia poate pui si tu clasamentul general si punctajul,,merci
- - - Actualizat - - -chiar daca nu o sa particip la nici un concurs organizat de viva sport, imi spun si eu parerea
-nu ar trebui sa se acorde nici un punct pentru participare
punctajul trebuie sa reflecte strict rezultatele unui jucator , nu participarea !
de exemplu daca un participant se prezinta la toate cele 12 etape primeste 4x12= 48 puncte, fara sa castige nici un set !
iar altcineva vine doar o data si castiga finala, va primi 27 puncte
nu este corect ca un castigator de finala sa fie surclasat la puncte de un participant care nu a castigat nici macar un set ,chiar daca a fost prezent si a contribuit financiar la cele 12 etape
deci sistemul de punctaj incurajeaza in primul rand prezenta ( adica platirea taxei de participare ) 4X12 puncte => 20 RON X 12 = 240 RON
chiar daca interesul viva sport este in primul rand, profitul, nu ar trebui sa se procedeze in felul asta la un campionat
exista si alte strategii de marketing pentru profit cat mai mare
Cred ca am supralicitat in ceea ce te priveste.Din postul de mai sus chiar am inteles ca esti nevinovat.Scuza-ma dar nu am crezut ca limba Romana este inca o necunoscuta pentru tine.ce concluzie naiva ,penibila, de tot rasul))
chiar crede cineva ca viva sport sau orice alt club " vor sa faca un bine tuturor, sa-i scoata din casa, sa socializeze si sa faca miscare, evenual din dragoste si prietenie)))
motivul pentru orice eveniment de genul asta este doar unul " profitul"
cu tot respectul, dar unde am scris eu ca este ieftin sau scump
sau va prefaceti ca "nu intelegeti" intentionat
eu ziceam ca nu este corect SISTEMUL DE PUNCTAJ
numai despre asta este vorba
mai scriu o data pe intelesul fiecaruia
Sistemul de punctaj favorizeaza in primul rand prezenta (platirea taxei de inscriere), ca e ieftin sau scump este irelevant
Sistemul de punctaj trebuie sa reflecte REZULTATUL DIN COMPETITIE ( asta inseamna COMPETITIE SPORTIVA )
daca vine cineva care nu stie sa tina paleta in mana, si este prezent la toate cele 12 etape primeste 48 PUNCTE (pe ochi frumosi) :wtf:
mai mult de atat AR PUTEA SA PARTICIPE CHIAR SI LEGAT LA OCHI si tot face 48 PUNCTE
iar altcineva se prezinta doar la 2 etape, o data castiga finala, si a doua oara ajunge in finala are 47 PUNCTE
dupa parerea voastra, cine credeti ca este mai bun ?
cel care a castigat o finala si a ajuns in a doua orara in finala
sau cel care nu a castigat nici un set, dar a fost prezent la mai multe etape ?
daca ai rezultat 0 mi se pare normal sa ai 0 puncte
CONCLUZIE : un participant care nu stie sa tina paleta in mana, fara sa castige nici un set in tot anul, dar este prezent la toate etapele are mai multe puncte de cat altcineva care a participat de 2 ori dar a castigat finala si a doua oara a ajuns in finala !!!
PS: sunt curios cum ar fi fost clasamenul real de anul trecut ,daca s-ar scadea cele 4 puncte pentru fiecare participare