[ ETAPA 1 ] Liga Nationala VivaSportShop.ro Sambata 02 februarie 2013

Mersi frumos domul taiegatu dar fara un program e destul de complicat asa ca ramanem la forma veche de punctare cu cateva modificari
Punctajul Campionatului Liga Nationala VivaSportShop.ro 2013 - 2014 este
Grila de punctare
-se acorda 4 puncte pentru fiecare participare
- victorie in grupele inferioare=1punct fiecare meci castigat
-calificare din grupele inferioare in grupele superioare=1 punct
-victorie in grupele superioare=1punct fiecare meci castigat
-calificare din grupele superioare in eliminatorii=1punct
-meci castigat in eliminatorii = 2 puncte
-meci castigat in semifinale = 3 + 2puncte(castig elim)
-meci castigat in finala = 5+2puncte(castig elim)
-meci castigat in finala mica = 1punct
.
chiar daca nu o sa particip la nici un concurs organizat de viva sport, imi spun si eu parerea
-nu ar trebui sa se acorde nici un punct pentru participare
punctajul trebuie sa reflecte strict rezultatele unui jucator , nu participarea !
de exemplu daca un participant se prezinta la toate cele 12 etape primeste 4x12= 48 puncte, fara sa castige nici un set !
iar altcineva vine doar o data si castiga finala, va primi 27 puncte
nu este corect ca un castigator de finala sa fie surclasat la puncte de un participant care nu a castigat nici macar un set ,chiar daca a fost prezent si a contribuit financiar la cele 12 etape
deci sistemul de punctaj incurajeaza in primul rand prezenta ( adica platirea taxei de participare ) 4X12 puncte => 20 RON X 12 = 240 RON ;)
chiar daca interesul viva sport este in primul rand, profitul, nu ar trebui sa se procedeze in felul asta la un campionat
exista si alte strategii de marketing pentru profit cat mai mare

Ultima editare:
chiar daca nu o sa particip la nici un concurs organizat de viva sport, imi spun si eu parerea
punctajul trebuie sa reflecte strict rezultatele unui jucator , nu participarea !
de exemplu daca un participant se prezinta la toate cele 12 etape primeste 4x12= 48 puncte, fara sa castige nici un set !
nu este corect ca un castigator de finala sa fie surclasat la puncte de un participant care nu a castigat nici macar un set ,chiar daca a fost prezent si a contribuit financiar la cele 12 etape
deci sistemul de punctaj incurajeaza in primul rand prezenta ( adica platirea taxei de participare ) 4X12 puncte => 20 RON X 12 = 240 RON ;)
chiar daca interesul viva sport este in primul rand, profitul, nu ar trebui sa se procedeze in felul asta la un campionat
20 RON ti se pare mult? Mie mi se pare un pret corect! Vii in sala, joci cu colegi din aceeasi categorie, socializezi, bei o apa, un suc, mananci un senvis si apoi pleci acasa incarcat cu energie pozitiva si poate si un premiu. De asemenea, faptul ca mesele sunt ocupate, Viva Sport nu le poate inchiria deci matematica asta cu "240 RON" castigati e un pic deplasata.
Desi nu prea sunt de acord cu aceste concursuri pentru ca nu pot sa joc si eu (sunt cat se poate de incepator :) ) sunt cat se poate de PRO pentru initiativa, pentru ca scoate oamenii afara din casa si ii pune sa faca miscare. Tineretul in ziua de azi sta toata ziua in fata calculatorului si seara in cluburi.
O seara placuta in continuare,
Paul
NOTA: Cuvantul "sendviș" este scris corect si exista si in DEX!

20 RON ti se pare mult? Mie mi se pare un pret corect! Vii in sala, joci cu colegi din aceeasi categorie, socializezi, bei o apa, un suc, mananci un senvis si apoi pleci acasa incarcat cu energie pozitiva si poate si un premiu. ...(sunt cat se poate de cat se poate de PRO pentru initiativa, pentru ca scoate oamenii afara din casa si ii pune sa faca miscare. Tineretul in ziua de azi sta toata ziua in fata calculatorului si seara in cluburi.
ce concluzie naiva ,penibila, de tot rasul :)))
chiar crede cineva ca viva sport sau orice alt club " vor sa faca un bine tuturor, sa-i scoata din casa, sa socializeze si sa faca miscare, evenual din dragoste si prietenie :))))
motivul pentru orice eveniment de genul asta este doar unul " profitul"
cu tot respectul, dar unde am scris eu ca este ieftin sau scump
sau va prefaceti ca "nu intelegeti" intentionat
eu ziceam ca nu este corect SISTEMUL DE PUNCTAJ
numai despre asta este vorba
mai scriu o data pe intelesul fiecaruia
Sistemul de punctaj favorizeaza in primul rand prezenta (platirea taxei de inscriere), ca e ieftin sau scump este irelevant
Sistemul de punctaj trebuie sa reflecte REZULTATUL DIN COMPETITIE ( asta inseamna COMPETITIE SPORTIVA )
daca vine cineva care nu stie sa tina paleta in mana, si este prezent la toate cele 12 etape primeste 48 PUNCTE (pe ochi frumosi) :wtf:
mai mult de atat AR PUTEA SA PARTICIPE CHIAR SI LEGAT LA OCHI si tot face 48 PUNCTE :D
iar altcineva se prezinta doar la 2 etape, o data castiga finala, si a doua oara ajunge in finala are 47 PUNCTE

dupa parerea voastra, cine credeti ca este mai bun ?
cel care a castigat o finala si a ajuns in a doua orara in finala
sau cel care nu a castigat nici un set, dar a fost prezent la mai multe etape ?
daca ai rezultat 0 mi se pare normal sa ai 0 puncte
CONCLUZIE : un participant care nu stie sa tina paleta in mana, fara sa castige nici un set in tot anul, dar este prezent la toate etapele are mai multe puncte de cat altcineva care a participat de 2 ori dar a castigat finala si a doua oara a ajuns in finala !!!
PS: sunt curios cum ar fi fost clasamenul real de anul trecut ,daca s-ar scadea cele 4 puncte pentru fiecare participare

Ultima editare:
chiar crede cineva ca viva sport sau orice alt club " vor sa faca un bine tuturor, sa-i scoata din casa, sa socializeze si sa faca miscare, evenual cu dragoste si prietenie :))))
Sistemul de punctaj favorizeaza in primul rand prezenta (platirea taxei de inscriere), ca e ieftin sau scump este irelevant
Sistemul de punctaj trebuie sa reflecte REZULTATUL DIN COMPETITIE ( asta inseamna COMPETITIE SPORTIVA )
daca vine cineva care nu stie sa tina paleta in mana, si este prezent la toate cele 12 etape primeste 48 PUNCTE (pe ochi frumosi) :wtf:
mai mult de atat AR PUTEA SA PARTICIPE CHIAR SI LEGAT LA OCHI si tot face 48 PUNCTE :D
iar altcineva se prezinta doar la 2 etape, o data castiga finala, si a doua oara ajunge in finala are 47 PUNCTE

CONCLUZIE : un participant care nu stie sa tina paleta in mana, fara sa castige nici un set in tot anul, dar este prezent la toate etapele are mai multe puncte de cat altcineva care a participat de 2 ori dar a castigat finala si a doua oara a ajuns in finala !!!
PS: sunt curios cum ar fi fost clasamenul real de anul trecut ,daca s-ar scadea cele 4 puncte pentru fiecare participare
Ca sa ai o sansa in orice competitie prima condititie este sa participi

Oarecum acelasi sistem de punctaj exista si in amatur...poti sa participi fara sa castigi creun set/meci si primesti minim 5-6 puncte pt participare.
Nu stiu daca cei care participa si nu prea castiga meciuri se uita f mult la clasament...cred ca ne lamentam prea mult pt niste detalii mult prea putin importante in loc sa jucam.Acele puncte care se dau sunt un fel de bonus...bonus pe care il primesc toti care participa.....acuma vrei sa vi o data sa castigi turneul din luna respectiv si sa fi campion tot anul :) ?
Situatia la varful clasamentului nu cred ca depinde de acel bonus....primii 10 clasati de anul trecut (Teodor Cristian ,Lungu Cosmin ,Mocanu David , Cionoiu Cristian...) au ajuns mai mereu in fazele superioare ale competitiei.....nu se pune deloc problema ca unii dintre ei sa fii venit la cateva concursuri doar ca sa faca figuratie fara sa castige vreun meci si sa castige puncte "nemeritate"
Haideti sa mai si jucam decat sa stam pe forum si sa batem campii aiurea...
Spor.

sistem de punctaj reflecta ce vrea organizatorul
cine vrea se duce cine nu nu
ma long si jike nu au participata la finala ittf 2012 pentru ca nu au avut baremul de 6 turnee
adio finala adio premii record in bani
ca asa a vrut ittf sa conceapa turneul

Salut Alex,
Cand o sa avem nevoie de un consilier de marketing o sa retinem disponibilitatea ta.
Pana atunci ai timp sa te pui putin la punct cu pregatirea pentru afaceri in sport.Ai stofa baiete! Pe bune!
Iar daca tot iti place sa te bagi in seama poate ar fi bine sa incerci sa organizezi si tu ceva in locatia in care joci acum.Turneul blocului sau al scarii de bloc in care locuiesti sau poate ceva mai sofisticat, dar sa fie facut de manutza ta, de la A la Z.
Cand vei posta turneul, promit sa fiu printre primii care vor plati taxa de participare.Sau poate descoperi tu ceea ce nu au reusit pana astazi multi oameni de bine: TURNEELE MOCA!!!; si cu premii daca se poate!!!
Daca tot ai chef de glumitze te rog deschide-ti propriul subiect in sectiunea "sa mai radem putin" sau "fight";sau de ce nu, direct la "COMPETITII".
Succes!!!
- - - Actualizat - - -
chiar crede cineva ca viva sport sau orice alt club " vor sa faca un bine tuturor, sa-i scoata din casa, sa socializeze si sa faca miscare, evenual din dragoste si prietenie :))))

Cred ca am supralicitat in ceea ce te priveste.Din postul de mai sus chiar am inteles ca esti nevinovat.Scuza-ma dar nu am crezut ca limba Romana este inca o necunoscuta pentru tine.
Lectia este gratis pentru tine:
"Sunt cat se poate de pro pentru initiativa," ; dupa virgula se termina propozitia si inepe o alta:"pentru ca scoate oamenii afara din casa........bla,bla".
Deci: Initiativa VIVA SPORT scoate oamenii din casa.A nu se intelege ca VIVA SPORT a avut initiativa de a scoate oamenii din casa!!!
Draga Alex, daca asta ai inteles chiar trebuie sa ne cerem scuze cu totii.Tu de fapt esti "nevinovat"(sarac cu duhul).
Apropos? Cate clase ziceai ca ai absolvit???

Back
Sus