Buna seara,domnule Dan Tanase
desi nu merita sa mai continuam discutia
va atrag atentia ca nu stiti sa cititi prea bine (poate doar pe forum)
poate va explica cineva ce inseamna QUOTE ( mare atentie ,este in limba egleza ) !!!

)
in postul acela (adica unde pare ca am scris eu, a fost un "citat" din ce a scris Paul Tulcea (
adica aceste inscrisuri celebre " sunt cat se poate de pro si scoate oamenii afara din casa..." ii apartin numitului "Paul_Tulcea")

sper ca am reusit sa va fac sa intelegeti
Userul Paul Tulcea s-a exprimat gresit nu eu,
cu alte cuvinte pe el trebuia sa-l mustrati,nu pe mine

)
daca tot va intereseaza cate clase am:
-medicina generala (profil medicina interna)
-si management-marketing
Chiar daca nu ma intereseaza ce studii aveti, puteti sa spuneti pentru cei care citesc acest forum,daca vreti sa va laudati
-in alta ordine de idei va spun ca nu stiti nici macar sa salutati clientii
aveti un aer de superioritate, iesit din comun probabil datorita intelectului dumneavoastra superior
ca sa va dau un exemplu:
bunicul meu, in contrast cu dumneavoastra, a fost ministrul sanatatii, presedintele academiei de stiinte medicale, profesor de boli infectioase,rector la facultatea de medicina, profesor universitar, director la sp colentina, a scris foarte multe carti.
dar era cel mai umil si respectuos, saluta pana si portarul si dadea mana cu el
PS: CA-CAracter ( a nu mi se scuza cacofonia), in contrast, Tiberiu fiul dumneavoastra, este singurul care salveaza cat poate greselile de comportament ale lui Horia si ale Dvs
- vreau sa spun ca nu joc in spatele blocului, sunt client fidel Top Tenis Arena, CA-COntrast as vrea sa subliniez fara intentia de a face reclama, atmosfera si locatia VIVA SPORT arata ca "in spatele blocului" pe langa Top Tenis Arena