Felicitari si La Multi Ani lui...

Subscriu, cu aceeasi placere. Alles gute ! (toate cele bune!)
La multi ani !
Urarile mele se indreapta, in special, catre preferatii mei Mihai Nemaciuc - Suceava si Gabi Tipser - Sighișoara, dar si pentru cei nenominalizati ce poarta aceste nume, pe care sper sa-i intalnesc.
Toate cele bune ! All the best ! Minden j?t !

Zedler Iuliu "La multi ani"

Zedler Iuliu "La multi ani"

Cu ocazia aniversarii celor 56 de ani,urez si pe aceasta cale fratelui meu "La multi ani" cu sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor!
"Colegului" amaturist Iuliu ii urez spor la antrenamente si mult succes in turneele circuitului Amatur!..iar fotografului si "activistului" ii urez sa fie cat mai aproape de "inima" amaturului!"
....iar pescarului Iuliu,supranumit de colegii de breasla si "lupul singuratic",ii doresc sa aiba mereu....fir intiiiiiiiiiins!
Tanti auguri,fratello!

Cu ocazia aniversarii celor 56 de ani,urez si pe aceasta cale fratelui meu "La multi ani" cu sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor!
"Colegului" amaturist Iuliu ii urez spor la antrenamente si mult succes in turneele circuitului Amatur!..iar fotografului si "activistului" ii urez sa fie cat mai aproape de "inima" amaturului!"
....iar pescarului Iuliu,supranumit de colegii de breasla si "lupul singuratic",ii doresc sa aiba mereu....fir intiiiiiiiiiins!
Tanti auguri,fratello!
:D
...La multi ani si..."caprioare"...cat mai tinere!

cu aceeași urare vin și eu...
iar cadoul e undeva la mine prin fișiere: în lunga epopee a Amaturului, care a ajuns deja la... 69 de strofe (!) exista deja 2 strofe despre și pentru Iuliu Zedler.
din pacate, sunt dintre cele pe care le-am scris dupa ce am hotar?t ca aceasta poezie va ram?ne doar la mine în calculator pâna când voi hotar? ca e gata... depinde doar de noroc sa ne întâlnim într-o formula în care eu s-ar putea sa o citesc unui numar foarte restr?ns de amaturiști. poate veți fi prin zona, domnule Iuliu.
?n compensație, va iert de cele 5 beri care mi s-ar fi cuvenit... :D (cinci creații literare pe teme Amatur=cinci beri )

Sfântul Andrei

Sfantul Andrei

La multi ani !
Cu multa sanatate,petru cei cu acest nume de sf.Andrei/Andreia!!!
Cu stima.

Macovei Liviu

Macovei Liviu

Multa sanatate,fericire si succes in viata,alaturi de cei dragi.
Traditionalul '' La multi ani'''

Nea Deni,vezi ca in capul listei de sarbatoriti de azi,este si domnul Dan2,care cred eu merita si el un ”LA MULTI ANI” din partea noastra pentru tot ceea ce-a facut dumnealui pentru Amatur de-a lungul timpului de cand s-a implicat in mod activ pentru bunul mers al acestei miscari.Eu personal l-am felicitat pe M.P.

La Multi Ani Liviule si Multa Sanatate ,si cit mai multe victorii in palmaresul Brașovului care este reprezentat de foarte multii oameni deosebiti ca si tine dealtfel.Pe curind EMI

Nea Deni,vezi ca in capul listei de sarbatoriti de azi,este si domnul Dan2,care cred eu merita si el un ”LA MULTI ANI” din partea noastra pentru tot ceea ce-a facut dumnealui pentru Amatur de-a lungul timpului de cand s-a implicat in mod activ pentru bunul mers al acestei miscari.Eu personal l-am felicitat pe M.P.
Domnul Ciobanu aici este un post deschis pt un om deosebit cum este Liviu Macovei,daca d-voastra doritii sa ii aduceti un OMAGIU conducatorului iubit nu aveti decit sa faceti dar in alt post si nu aici.

Leatule chiar crezi ca l-am uitat pe Dan,gresit,dar am lasat loc pentru cei mai apropiati sa faca acest lucru,poate cei care au colaborat mai mult cu dansul si vor colabora pe mai departe sper !
Dar in acest post este colegul [prietenul] nostru din Brașov.

Ultima editare:
Campionul AmaTuR DAN TECUSCHI

Campionul AmaTuR DAN TECUSCHI

O floare in buchetul vieti ai adaugat azi !
La multi ani cu sanatete,fericire alaturi de cei dragi !
Turama II

La multi ani, domnule Dan, cu sanatate, mult noroc si spor in toate !
Sa aveti parte de aceeasi tinerete in joc si spirit si peste 30 de ani !
Felicitari, inca o data, pentru titlul castigat la T.F. Brașov, pentru lectia de tenis si modestia aratata.

mai bine încercați să vă ?mpăcați, chiar dacă unii ați făcut mai multe rele și alții mai multe bune. eu am luptat să scriu o carte de vreo 3 ani, iar astăzi o am pe masă.
acum trebuie să mai lupt puțin să o scot cumva în lume cartea asta. problema e că am scris deja acolo despre voi toți și nici mort nu vreau să șterg nimic.
Le urez și eu La Mulți Ani tuturor amaturiștilor care mai au aniversări anul acesta, dar în primul rând multă bucurie și căldură pentru Crăciun și noaptea de Anul Nou!!!
și vă mai rog odată să nu vă mai certați... mai bine căutați un prilej de liniște, așezați-vă la o masă, beți o cafea și discutați pe îndelete, pentru că orice problemă are o soluție.

Rares LEORDA

Rares LEORDA

Cu stima si respect va doresc un an nou fericit si de ziua ta sa ti se indeplineasca toate dorintele!
Multa sanatate alaturi de cei dragi!
Deni.

La Multi Ani !Rares si pe linga toate cadourile pe care urmeaza sa le primesti (sper sa fie si o pijama printre ele:D)iti doresc Multa Sanatate.
Te Salut EMI

”La multi ani” tuturor celor ce poarta prenumele de ION,IOAN,IOANA,IONICA,IONEL,etc.
O remarca speciala pentru Ilies Ioan din Rădăuți(Cioli),care cu aceasta ocazie aniverseaza si implinirea a 37 ani.
Si daca tot suntem la acest capitol aniversal,sper sa se poata cu bunavointa celor in drept,REABILITAREA domnului Dinicescu ION(bineinteles daca si domnia sa si-o doreste).
Sa fie intr-un ceas bun.

Felicitari tuturor purtatorilor numelelor Sf. Ion si derivatele acestuia !
La multi ani !!
Sanatate,fericire alaturi de cei dragi.
Intelept?!!...
- - - Actualizat - - -
Felicitari tuturor purtatorilor numelelor Sf. Ion si derivatele acestuia !
La multi ani !!
Sanatate,fericire alaturi de cei dragi.
Intelept?!!...
- - - Actualizat - - -
oualelor

Back
Sus