Felicitari si La Multi Ani lui...

LA MULTI ANI!ii sunt adresati azi tanarului domn din Sighișoara,TIPSER GABRIEL,cu cat mai multe realizari in viata si in tenisul de masa ,alaturi de urarile de sanatate si fericire.

Mi-a intrat la suflet din primul moment cand l-am cunoscut(un fel de dragoste la prima vedere),reusind sa ma cucereasca cu francheta si modestia fara egal pe care le emana.Un valoros jucator,adevarat virtuos al paletei,Gabi a jucat si joaca de cand il stiu cu aceeasi pasiune pentru ping pong,indiferent de valoarea adversarului,alternand zilele mai slabe(rare,ce-i drept!) cu momente de gratie (ca acela de la Agnita!) cand aproape nimic nu-i poate stavili "pofta" la masa!Catalizatorul si mentorul trupei de la Sighișoara,Gabi reprezinta pentru multi dintre noi un adevarat model de jucator iar pentru Amatur un (alt) mare maestru al artei fotografice,realizator al unor instantanee de neuitat!
Impreuna cu colegii de sala din Agnita,ii uram prietenului nostru Gabi Tipser "La multi ani" cu sanatate,fericire si multe impliniri in tot ceea ce viseaza sa faca in viata!

La multi ani sanatosi si fericiti, Gabi, cu bucurii si satisfactii in tot ceea ce faci, spor in toate si mult noroc in viata !

Sasaran Mircea
Sanatate,fericire si la multi ani!
Ma alatur si eu urarilor de mai sus aduse clujeanului Mircea S.si as mai adauga sa fie mai activ prin prezenta sa la turneele de tenis de masă,dar mai ales sa filmeze si sa fotografieze la modul profesionist,asa cum ne-a obisnuit odata,demult.Un sincer ”LA MULTI ANI”.

La multi ani, Gipsy King !

La multi ani, Gipsy King !

Prezenta inedita si pitoreasca in circuitul amatur, rocker declarat, personaj in cartea maestrului Adimucu, disparut din pacate din in ultimul timp ...
Ori unde ai fi prietene, salutul nostru !

Sarbatoarea "Sf Petru" ma trimite cu gandul spre primul "tenisman" adevarat pe care l-am cunoscut in perioada stagiului militar in Sibiu,datorita caruia tenisul de masa mi-a intrat definitiv la suflet.
"La multi ani",Petru Zelariu!

La multi ani, Petrica Zelariu, sanatosi si fericiti si ... la multe partide castigate la open !

LA MULTI ANI!pentru sarbatoritii zilei de azi,ANITA DOREL si CATRICICAU ADRIAN,alaturi de urarile de sanatate,fericire ,bucurii si reusite cat mai mari in plan tenisistic.

Ultima editare:
LA MULTI ANI!pentru bogdanel din Germania si pentru leo33-Arad,cu multa sanatate,fericire si cat mai multe reusite in plan tenisistic.

La multi ani ! Alex. Mureșanu si leo33.

Sa aveti multa sanatate, fericire, liniste sufleteasca si sa mentineti vesnic aprinsa
flacara pasiunii pentru tenisul de masa
.

La multi ani tuturor sarbatoritilor din familia Amatur si membrilor acestei comunitati!

silvinio (47), nistoriosif (46), bogdanel (44), luluco (42), lus76 (39), leo33 (38), draganp (37), aliona (32), Termiii (28), nekhy (27), gabyu (26), andrutsuu (23), francisc daniel (23), Astyle0392 (23), pop.radu (22), Lusi Lu (17), Alex Mureșanu (1)

Back
Sus