kdt123
senior
Suntem interesați sa vedem ce este sub... degetul tău mare de la m?na dreapta 

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Suntem interesați sa vedem ce este sub... degetul tău mare de la m?na dreapta![]()
Cred ca te înșeliNu ma deranjează, însă obturează o priveliște interesantă![]()
25.01.2017 at 21:12 ----------[/SIZE]
[/COLOR]Mulțumit??????????
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
TBS este clona? Are bulina verde?
maestre, e ultimul model de Spirit...e un Q si ceva cifre...plus bulina verde care face diferenta intre original si clona.
Cred ca te înșeli
---------- Post added 25.01.2017 at 21:08 ----------
pentru curioșii care nu și vad de treaba lor .![]()
---------- Post added 25.01.2017 at 21:12 ----------
Mulțumit??????????
Păstrați va părerile pentru voi și faceți comentarii în alta parte . Aceasta pagina nu este pentru dezbateri publice . Alta treaba nu aveți? Dacă nu sunteti interesati sa cumparati sănătate, și la revedere . Ce tot atât faceți comentarii de doi lei . Vedeți va de produsele voastre și de treaba voastră.
Cu toate ca nu am cei 7 ani de acasă, spre supărarea voastră afacerea mea este încă în picioare. Asa ca nu ma interesează părerile voastre Răutăcioase .Eu cred ca cei care nu au 7 ani de acasă sunteți voi , comportamentul și răutatea voastră denota o lipsa de respect și o răutate ieșită din comun . Va deranjez cu preturile , asa e ?? Ce sa vezi , nu ma interesează chiar deloc . închide ti postul , intr adevăr, chiar eu sunt cea care nu are cei 7 ani de acasă.
Dl. DanMihai, va rog frumos sa.mi spuneti si mie cum a.ti dedus ca are seria Q si cateva cifre pt. ca sincer am incercat din rasputeri sa vad prin degetele domnisoarei si uite ca nu am reusit...Va rog frumos, dati.mi si mie lupa aia magica!![]()
Arata ca un Spirit model nou si veritabil, dar colegii nostrii care cer detalii la poze, au dreptate.
La fel si cu holograma turcoaz..
Sau dvs. aveti alte poze si noi ne chioram pe aici ca fraierii??
![]()