ÎNCHIS Fete de paleta noi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Suntem interesați sa vedem ce este sub... degetul tău mare de la m?na dreapta

Fete de paleta noi

Nu ma deranjează, însă obturează o priveliște interesantă
nu am mai văzut un TBS model nou

Nu ma deranjează, însă obturează o priveliște interesantă
Cred ca te înșeli

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

---------- Post added 25.01.2017 at 21:08 ----------

5fa799a7a26eae2fead5770b4a6502d8.jpg
pentru curioșii care nu și vad de treaba lor .

---------- Post added 25.01.2017 at 21:12 ----------

Mulțumit??????????

25.01.2017 at 21:12 ----------[/SIZE]

[/COLOR]Mulțumit??????????

Daca-ți spun că sunt parțial mulțumit o sa zici ca sunt pretențios
Așa ca nu pot decât sa-ți mulțumesc cu speranța ca o sa ne arăți si ce este in cealaltă poza, eventual si câte grame are ... lemnul

Păstrați va părerile pentru voi și faceți comentarii în alta parte . Aceasta pagina nu este pentru dezbateri publice . Alta treaba nu aveți? Dacă nu sunteti interesati sa cumparati sănătate, și la revedere . Ce tot atât faceți comentarii de doi lei . Vedeți va de produsele voastre și de treaba voastră.

maestre, e ultimul model de Spirit...e un Q si ceva cifre...plus bulina verde care face diferenta intre original si clona.

Dl. DanMihai, va rog frumos sa.mi spuneti si mie cum a.ti dedus ca are seria Q si cateva cifre pt. ca sincer am incercat din rasputeri sa vad prin degetele domnisoarei si uite ca nu am reusit...Va rog frumos, dati.mi si mie lupa aia magica!:)
Arata ca un Spirit model nou si veritabil, dar colegii nostrii care cer detalii la poze, au dreptate.
La fel si cu holograma turcoaz..

Sau dvs. aveti alte poze si noi ne chioram pe aici ca fraierii??

Ultima editare:
Cred ca te înșeli

---------- Post added 25.01.2017 at 21:08 ----------

5fa799a7a26eae2fead5770b4a6502d8.jpg
pentru curioșii care nu și vad de treaba lor .

---------- Post added 25.01.2017 at 21:12 ----------

Mulțumit??????????

Păstrați va părerile pentru voi și faceți comentarii în alta parte . Aceasta pagina nu este pentru dezbateri publice . Alta treaba nu aveți? Dacă nu sunteti interesati sa cumparati sănătate, și la revedere . Ce tot atât faceți comentarii de doi lei . Vedeți va de produsele voastre și de treaba voastră.

LEMNUL TAU ESTE O CLONA DE 50 DE LEI....!!! SI TU VREI SA L VINZI NOUA CU 500 LEI, ASTA ESTE MAREA PROBLEMA..... ASA CA NU MAI FA GURA ASA MARE...........MODELUL NOUA ARE SERIE..... SI MAI FACI PE GROZAVA CA DE CE ATI CEREM POZE, ESTI OBLIGATA DE FORUM,,,TI AM MAI SPUS VEZI CE SCRIIE IN REGULAMENT............ ASA SE VOREBSTE UNDE ATI SUNT CEI 7 ANI DE ACASA?...

SI AI ASCUNS LUCRUL ACESTA INTENTIONAT SA NU VEDEM CA LEMNUL NU ARE SERIE.....NU SE FACE ASA !

Ultima editare:
Cu toate ca nu am cei 7 ani de acasă, spre supărarea voastră afacerea mea este încă în picioare. Asa ca nu ma interesează părerile voastre Răutăcioase .Eu cred ca cei care nu au 7 ani de acasă sunteți voi , comportamentul și răutatea voastră denota o lipsa de respect și o răutate ieșită din comun . Va deranjez cu preturile , asa e ?? Ce sa vezi , nu ma interesează chiar deloc . închide ti postul , intr adevăr, chiar eu sunt cea care nu are cei 7 ani de acasă.

Cu toate ca nu am cei 7 ani de acasă, spre supărarea voastră afacerea mea este încă în picioare. Asa ca nu ma interesează părerile voastre Răutăcioase .Eu cred ca cei care nu au 7 ani de acasă sunteți voi , comportamentul și răutatea voastră denota o lipsa de respect și o răutate ieșită din comun . Va deranjez cu preturile , asa e ?? Ce sa vezi , nu ma interesează chiar deloc . închide ti postul , intr adevăr, chiar eu sunt cea care nu are cei 7 ani de acasă.

Nu ar trebui sa te superi, traim intr-o tara libera si avem dreptul sa comentam, dar acel lemn pare un fake, lumea are voie sa stie... Repet nu ar trebui sa te superi, nu ti-a adresat nimeni jigniri.. Poti sa pui o poza cu manerul pe BH? Are pastila verde sau nu?

Dl. DanMihai, va rog frumos sa.mi spuneti si mie cum a.ti dedus ca are seria Q si cateva cifre pt. ca sincer am incercat din rasputeri sa vad prin degetele domnisoarei si uite ca nu am reusit...Va rog frumos, dati.mi si mie lupa aia magica!:)
Arata ca un Spirit model nou si veritabil, dar colegii nostrii care cer detalii la poze, au dreptate.
La fel si cu holograma turcoaz..

Sau dvs. aveti alte poze si noi ne chioram pe aici ca fraierii??

Am dedus judecand dupa aspectul lemnului, nu dupa poze...ar fi trebuit sa se incadreze in aceasta serie...insa daca ma intrebati de ce nu are serie si totusi , elementele de diferentiere existand ( acea bulina verde inscriptionata Butterfly ), nu cunosc raspunsul...ori e o clona foarte bine facuta, ori e un lemn deosebit, facut special pentru vreun club, echipa, etc...in orice varianta, cunoscand oarecum provenienta materialelor vandute pe acest topic ( aduse de afara ), m-as feri de judecati gen " ai vrut sa ne inseli ", " teapa ", etc...cred ca nu stie cu adevarat ! Vom vedea insa mie mi-a starnit curiozitatea sa incerc lemnul ( nu-mi plac Spiritele de nici un fel si am dat cu vreo 7-8 vechituri :) ) !

Un lemn Butterfly fabricat dupa 2007 trebuie sa aiba serie. Si nu orice fel de serie. Una care sa fie recunoscuta de Butterfly daca ii contactezi.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus