ÎNCHIS Fete de paleta noi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Vând tenergy 05 de 2.1 , noi , sigilate , model nou ,curcubeu , preț 225 lei bucata . Transport inclus în preț .

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Buna ziua Alexandra Ioana,

Aveti casuta plina, incerc sa va scriu ca am sa trimit coletul cu cele 2 fete Xiom pe data de 12 decembrie, voi fi plecat din tara pana atunci. Valoarea ramburs 200RON, imi asum eu costurile de transport si plati ramburs.

Multumesc frumos pentru intelegere!

Buna ziua Alexandra Ioana,

Aveti casuta plina, incerc sa va scriu ca am sa trimit coletul cu cele 2 fete Xiom pe data de 12 decembrie, voi fi plecat din tara pana atunci. Valoarea ramburs 200RON, imi asum eu costurile de transport si plati ramburs.

Multumesc frumos pentru intelegere!
Ok . O sa păstrăm legătură

Buna ziua,ma intereseaza o pereche victas v15 extra.Dca se poate un nr.tel in mp.Multumesc.

- - - Actualizat - - -

Buna ziua,ma intereseaza o pereche victas v15 extra.Dca se poate un nr.tel in mp.Multumesc.

As avea o rugăminte la cei ce mi au virat banii în cont la.ultimele comenzi de săptăm?na asta ; sa mi lase un mesaj în privat cu suma depusa. Am avut ceva cu probleme cu cei de la banca . Mulțumesc de înțelegere.

Aveti o pereche de joola rhyzm P ? Daca da cat ma costa cu plata ramburs posta romana ?

Ultima editare:
As dori o pereche de Andro Rasant( simplu sau de care o fi ) in max . Aveti pe stoc si de care varianta ?

Hello Ioana, fețe pereche ce mai ai ? Xiom V Omega Pro max. sau Xiom Omega V Asia max nu gasesti? Ms

Pt evolution mx-p as dori niste detalii. Pm sau 0742591922

Si ai ceva asemanator pe rosu? Ceva care se comporta similar?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus