Alexandra Ioana
boboc
Viscaria mâner FL , nou. 600lei .
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Multumesc pentru atentionare , insa pretul ramane acelasi . Prețul unui astfel de lemn de la 1 februarie o sa ajungă la 170 de euro .Viscaria dvs. e mai scumpa decat Viscaria de la magazinul oficial Butterfly...
http://www.tt-shop.ro/667-butterfly-viscaria.html
Viscaria dvs. e mai scumpa decat Viscaria de la magazinul oficial Butterfly...
http://www.tt-shop.ro/667-butterfly-viscaria.html
87 gr.Magazinul Bty nu MAI comercializeaza acest tip de Viscarie...e modelul de anul trecut si cum toata lumea stie ca Viscariile, cu cat sunt mai vechi, sunt mai scumpe...! Asadar pretul e justificat...ma asteptam sa cunoasteti aceste detalii. O greutate, totusi...?
Target ultraBună seara.
Vă rog denumirea completă la fața Cornilleau.
Magazinul Bty nu MAI comercializeaza acest tip de Viscarie...e modelul de anul trecut si cum toata lumea stie ca Viscariile, cu cat sunt mai vechi, sunt mai scumpe...! Asadar pretul e justificat...ma asteptam sa cunoasteti aceste detalii. O greutate, totusi...?
Nu. Doar ce am postat
12 mingi.Buna ziua
am vazut ca aveti niste mingi de vanzare la pretul de 100 lei. Cate mingi sunt in cutie?
Cu placere.ok merci
Stiam ca Viscaria cu fluture negru si cele cu fluture argintiu vechi pe care scrie "Butterfly" si fabricate pentru piata asiatica (adica cele cu cutia bleu de dimensiuni mai mari) sunt foarte cautate si implicit mai scumpe...Acesta este un lemn produs in 2015 sau anul trecut, dvs. cunoaste.ti mai bine de ce valoreaza mai mult. Totusi diferenta dintre acest lemn si ultima varianta de Viscaria nu o face decat ca "arylate-carbon" de pe maner bh, a fost inlocuit de holograma pastila verde. Se zvoneste ca toate lemnele Butterfly fabricate in Japonia, vor avea pastila asta verde.
Cu stima, ...
Mai suntVictas v15 extra mai sunt ?