dado_daniel
senior
eu nu prea inteleg, in filmuletul de sus se vede clar ca fetele sunt lise!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
eu nu prea inteleg, in filmuletul de sus se vede clar ca fetele sunt lise!
(at) Grasomega
a , scuze ... m-am simtit vizat
da ,e buna intrebarea ta legata de paleta din garaj vs paleta Metro
ce ne facem cu fetele aprobate ittf dar uzate la nivelul de antispin frictionless?)
Softistul fara un aparator nu are de unde lua caimacul !ierbarul fara softist este ca mamaliga fara branza...viceversa nu mai e valabila
p.s.
As fi curios sa vad un meci di acel campionat al ierbarilor
posibil sa trebuiasca sa faci un update la Adobe Reader.nu pot sa vad linkul din primul post.am si eu o intrebare.KOKUTAKU 911 OX este o fata interzisa?
rezolvat .cand cobori de pe MARS dau o bere sau ce beti voi acolo!posibil sa trebuiasca sa faci un update la Adobe Reader.
incearca cu update-ul si apoi vezi daca merge.
succes !
rezolvat .cand cobori de pe MARS dau o bere sau ce beti voi acolo!![]()
Dupa cum afirmati d-voastra dati impresia ca stiti foarte bine acea lista cu fețe interzise si nu vreti sa spuneti.Famializarea cu termenii specifici nu este grea,problema este alta , ca desi se stie ce anume este interzis si ce nu , masurile care s-au luat pana acum au fost nule.Ati fost in sala la FOCSANI si sper ca ati vazut cum au reactionat cei doi ierbari cand au jucat in grupele inferioare(nu le cunosc numele).M-am uitat fara sa vreau la acel meci si nu s-a inteles nimic,radeau si acei spectatori din afara concursului care se aflau in tribune.Asa ar trebui procedat cu acei ierbari cu fete interzise ,pusi la doua trei mese si sa joace singuri intre ei.Va spun ca se lasa de tenis majoritatea, iar ceilalti care vor sa joace vor juca cu alte fete normale.Dar asta nu se v-a rezolva niciodata, ptr.-ca vorbele trec faptele raman.Discutia asta a mai fost,va mai fi si nimeni si nimic nu va schimba ceva.Sa jucam totusi tenis asa cum stim si REGULAMENTUL nu este facut sa se respecte ci ptr.a fi incalcat cu buna stiinta si tupeu.A afirmat un coleg ca in AMATUR nu se aplica reg.ITTF. As vrea sa intreb de ce? suntem noi mai destepti de cat acest for si am scos un regulament pe care inca nu-l stie nimeni si facem totul dupa ureche.Zau nu asi crede asta.
De fiecare data cand softistii au cartit contra folosirii ierbii in concursurile amatur am fost pusi la colt de ierbari cu aceleasi argumente ca in postarea de mai sus, puneti mana si invatati sa jucati contra ierbarilor si nu va mai plangeti. Iata ca acum a venit si randul softistilor sa foloseasca aceleasi argumente: in loc sa va plangeti ca va trebui sa va schimbati buruiana cu o alta iarba dar mai de bun simt mai bine va mai duceti cateva ore la sala in plus si va luati ca partener de antrenament pe cineva care are soft ca sa va obisnuiti cu noul set-up. Este adevarat ca veti castiga mai putine meciuri decat inainte dar in cateva luni sau ani de antrenament veti atinge din nou succesul de odinioara.In primul rand vreau sa va intreb pe d-vs daca stiti care este scopul acestu-i AMATUR? Aici este marea problema! Amatur sa infiintat de un grup de oameni care doreau sa joace tenis de masă, sa se simta bine, sa se bucure de acest joc. Si au venit altii si incet, incet, de dragul orgoliilor, al banilor, vor sa confiste spiritul AMATUR. Introduc tot felul de reguli care le convine doar lor. Ce amator este acela care este legitimat si joaca la amatori? Ce amator este acela care urmareste doar sa castige? Castigul ar trebui sa fie pe ultimul loc. Eu cred ca ori ce om care are o paleta, veche sau noua, in stare de "functionare" are dreptul sa joace in AMATUR. Iar cei care doresc sa joace in concursuri oficiale ITTF, sa se inscrie acolo.
Sunteti o mana de oameni, care in loc sa invatati sa jucati tenis de masă, impotriva ori cui, cautati mai bine sa-i eliminati. Si ce este mai grav este ca ii tot acuzati ca nu respecta regulamentul AMATUR. Prima oara cititi-l, si apoi dati cu presupusul stimate dl. Marcu. Eu niciodata nu o sa mai joc cu d-vs vreun meci de tenis de masă. Sper ca sunteti multumit.
- - - Actualizat - - -De fiecare data cand softistii au cartit contra folosirii ierbii in concursurile amatur am fost pusi la colt de ierbari cu aceleasi argumente ca in postarea de mai sus, puneti mana si invatati sa jucati contra ierbarilor si nu va mai plangeti. Iata ca acum a venit si randul softistilor sa foloseasca aceleasi argumente: in loc sa va plangeti ca va trebui sa va schimbati buruiana cu o alta iarba dar mai de bun simt mai bine va mai duceti cateva ore la sala in plus si va luati ca partener de antrenament pe cineva care are soft ca sa va obisnuiti cu noul set-up. Este adevarat ca veti castiga mai putine meciuri decat inainte dar in cateva luni sau ani de antrenament veti atinge din nou succesul de odinioara.
As vrea sa te vad daca mai ai aceleasi argumente cind te dor toate oasele si articulatiile , din cauza bolilor si a batrinetii.De fiecare data cand softistii au cartit contra folosirii ierbii in concursurile amatur am fost pusi la colt de ierbari cu aceleasi argumente ca in postarea de mai sus, puneti mana si invatati sa jucati contra ierbarilor si nu va mai plangeti. Iata ca acum a venit si randul softistilor sa foloseasca aceleasi argumente: in loc sa va plangeti ca va trebui sa va schimbati buruiana cu o alta iarba dar mai de bun simt mai bine va mai duceti cateva ore la sala in plus si va luati ca partener de antrenament pe cineva care are soft ca sa va obisnuiti cu noul set-up. Este adevarat ca veti castiga mai putine meciuri decat inainte dar in cateva luni sau ani de antrenament veti atinge din nou succesul de odinioara.
Diferenta este ca eu nu am obligat pe nimeni cu ce sa joace. Daca am dat peste cineva care a avut anti sau iarba nu m-am plans ca este interzisa sau nu este interzisa. Am jucat si daca am pierdut m-am gandit ce sa fac sa reusesc sa-i fac fata data viitoare. Dar a gandi, a te antrena, a face strategii necesita efort. Aici este problema. Este mai usor a elimina! A da din gura.De fiecare data cand softistii au cartit contra folosirii ierbii in concursurile amatur am fost pusi la colt de ierbari cu aceleasi argumente ca in postarea de mai sus, puneti mana si invatati sa jucati contra ierbarilor si nu va mai plangeti. Iata ca acum a venit si randul softistilor sa foloseasca aceleasi argumente: in loc sa va plangeti ca va trebui sa va schimbati buruiana cu o alta iarba dar mai de bun simt mai bine va mai duceti cateva ore la sala in plus si va luati ca partener de antrenament pe cineva care are soft ca sa va obisnuiti cu noul set-up. Este adevarat ca veti castiga mai putine meciuri decat inainte dar in cateva luni sau ani de antrenament veti atinge din nou succesul de odinioara.
Diferenta este ca eu nu am obligat pe nimeni cu ce sa joace. Daca am dat peste cineva care a avut anti sau iarba nu m-am plans ca este interzisa sau nu este interzisa. Am jucat si daca am pierdut m-am gandit ce sa fac sa reusesc sa-i fac fata data viitoare. Dar a gandi, a te antrena, a face strategii necesita efort. Aici este problema. Este mai usor a elimina! A da din gura.
De ce nu se plang niciodata cei de la OPEN?
Apropo. Daca nu ar fi nici un material interzis ce ati inventa? Si chiar stiti ce este interzis? Sunt o gramada de softuri care nu se mai fabrica si nu sunt pe lista celor aprobate de ITTF. Cu ele ce facem?