Forum actualizat - eventuale probleme - postati aici

arata ca un forum din secolul XVII ...parerea mea!
Mesajul tau este foarte relevant si foarte documentat. De mare ajutor.
Ca si cel de anul trecut pe care mi l-ai trimis ca raspuns la cererea mea sa iti actualizezi emailul invalid. Prea jenant si porcos ca sa il redau, insa iti exprimai clar opinia unde sa ne bagam forumul.

Nu stiti exact daca se pot face anumite operatii si nu aveti timp si rabdare sa le testati?

Va rog sa spuneti aici probleme, nefunctionalitati, propuneri.

nu vazusem butonul editeaza. (acum l-am vazut) o sa ne obisnuim si cu acest nou forum total schimbat ...

revin. raman la parerea ca tema nu e cea mai stralucita. dar poate fi inlocuita. m_am ocupat mai in tinerete de exact asa ceva. oricat munceam sa fac un forum "mai bun" in final ma loveam exact de aceasta problema a utilizatorului caruia nu_i placea cum "arata". :) oricum, apreciez efortul, pana la urma ne vom obisnui sau vei gasi o tema mai "simpatica"

Va rog sa ma ghidati cum imi pot actualiza anuntul pt un schimb postat pina in up grade forum.
nu gasesc anuntul pt ca nu stiu unde sa l caut.am incercat la anunturi vinzari/cumparari dar n am reusit.ms

Eu apreciez efortul lui Claudiu. Personal am construit 3 site-uri de la zero. Bun, site-uri de prezentare la nivel scolar, nu cine stie ce. Sa stiti ca nu este usor si iti ia foarte mult timp. Si tot timpul se va gasi cineva care sa nu-i convina ceva.
Daca am supravietuit noi la banararea unor fete, la trecerea de la celuloid la plastic si la intreruperea activitatii competitionale cred ca putem trece si peste upgradarea forumului. Banuiesc ca obisnuinta cu vechiul forum a creat o anumita stare la unii dintre noi. Personal am gasit deja cateva chestiuni interesante. De exemplu galeria foto care se deruleaza prin scrollul de la mouse.
Ii urez lui Claudiu putere de munca astfel incat in timp sa rezolve, in masura posibilitatilor, doleantele tuturor.

P.S. In cinstea noului forum mi-am pus poza la profil :joyous:.

Ultima editare:
Imaginile postate anterior cu ajutorul POSTIMAGE s-au importat cu erori, lucram la asta.

Daca aveti postari (de exemplu anunturi cu poze) pe care vreti sa le "reparati" singuri se poate din 2 clickuri:

exemplu de eroare:

Pasul 1 - editeaza postarea si acceseaza butonul "source" (Advanced Editor)

Pasul 2 - dupa ce dati click pe "advanced editor" nu trebuie facut nimic decat click pe "save"

Back
Sus