GHEORGHE STOICESCU: AmaTur - Hall of Fame

Felicitări, Domn' Gigi! Tot respectul! Să ne vedem cu bine, la cît mai multe turnee!

Felicitări!Sper ca această performanță să nu vă oprească din ,,pelerinaj".

Felicitari, intradevar este o performanta laudabila! Dragostea pentru tenisul de masa nu are limite! Dar sa nu uitam ca si aceasta "amanta"(tenisul) costa !

Si cind te gindesti ca duminica va bifa un alt turneu, la Slatina dupa ce a fost la Oradea..
Sa mai zica cineva ca nu avem drumuri bune in Ro:-P
Felicitari Dle Stoicescu si multa sanatate!!

25.11 la Oradea
26.11 la Alba-Iulia
27.11 la Slatina
​​​​​​..... și încă n-a murit 🤗💪👏 și mai are benzină...
​​​​

Felicitări,este impresionant ceia ce reușiți, v-a doresc multă sănătate și cât mai multe realizari de acest fel.

Sigur am vrut , dar sa nu uitam ca a fost posibil !

Multumesc organizatorilor si tuturor celor ce se implica pentru desfasurarea turneelor !

Multumesc si celor ce tin sau ajuta la mentinerea statisticii !

Multumesc pietenilor si adversarilor de la masa de joc !

49 ( 2021 ) +53 ( 2022 ) tot 102 in 12 luni

POVESTEA CONTINUA !

Un mareeeee bravooooooo pentru mine sunteți un om deosebit felicitări ați arătat încă o data ca totul e posibil dacă iubești ceea ce faci👍🏓🏓👍

Si cind te gindesti ca duminica va bifa un alt turneu, la Slatina dupa ce a fost la Oradea..
Sa mai zica cineva ca nu avem drumuri bune in Ro:-P
Felicitari Dle Stoicescu si multa sanatate!!

Bravo nea Gigi, fi-ţi-ar pensia la PETROM, să-ţi fie! Ţin minte că-ntr-un an am participat şi eu la vreo 50 de turnee, prima care a observat că eram cam musafir p-acasă a fost nevastă-mea, la o sută (şi) ale dumitale ar trebui ca AmaTur-ul să-ţi deschidă carte de muncă!! Apropo, eşti însurat?:applouse::applouse:

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus