AmaTur: Turneu A+ HAȚEG-DEVA 28-29 Martie 2026 (9 Cititori)

As dori sa întreb pe d-l organizator daca nu organizează după modelul Sovata .Adică 30 locuri la Masters și restul Elite curat.Cred că sunt în asentimentul dvs.Nu este elegant la un loc.Va rog sa vă gândiți.Nu ar trebui sa fie nici un impediment.La cine nu convine sta acasă.Punct.Asta e părerea mea.Multumesc.
Numarul jucatorilor la Masters se va stabili in functie de inscrieri. Pot fi 30, 36, 24, vedem... De asta am si scris: Separarea categoriilor Masters și Elite se va face în ultima săptămână.

N-ar fi rău, dar deocamdată aș lua locul cuiva mai bun 🤷‍♂️ ... dacă nu voi continua ca la Sovata, la anul pe vremea asta va fi mai bine :cool:

Nu știu dacă pot să mă transfer de la Avansati la Open. Sâmbăta am o problemă și as vrea sa mă mut duminică, adică la Open.
Vasiu Ștefan -Alba Iulia.

Mai repet o data :). La turneele A plus prioritatea la inscriere o au cei din categorie. In ultima saptamana, in functie de locurile ramase disponibile se pot face transferuri de la o categorie la alta. Sa precizati, va rog, daca va retrageti sau ramanei pe lista la Avansati.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus