AmaTur: Turneu A+ HAȚEG-DEVA 28-29 Martie 2026 (20 Cititori)

Bună seara! Oare de ce am fost scos de pe lista de înscrieri după "mp"de la locul 95 și trimis pe lista de așteptare, deși am mp-ul mai mare decât locul 96, iar până la ultima actualizare eram înaintea celor de pe locurile 96-100? Stanciu Dumitru mp 38,49.

Bună seara! Oare de ce am fost scos de pe lista de înscrieri după "mp"de la locul 95 și trimis pe lista de așteptare, deși am mp-ul mai mare decât locul 96, iar până la ultima actualizare eram înaintea celor de pe locurile 96-100? Stanciu Dumitru mp 38,49.
Cel mai simplu ar fii, (pentru fiecare jucător care participă la un turneu întâi sa citească regulamentul și apoi să pună întrebări) dacă nu înțelege regulamentul.

Este lista in ordinea clasamentului și lista in ordinea Mp ului...iar lista clasamentului este prioritară conform regulamentului la un turneu A+

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus