Cleșiu Florin -Open-Deva
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Se retrage - Popa AlinSe inscriu din Dr. Tr. Severin:
Moraru Ramona Cosmina si Bercea Alex - Elite/Masters
Sirbu Lucian si Popa Alin - Open
Se retrage Tegzes Robert-Stejeris-avansati
Tegzes Angela-Stejeris-hobby
Ne-am inscris amandoi la avansati pt ca fiind soti nu putem sta doua zile pe drum si am obsercat ca Tegzes Angela a fost trecuta la hobby. Daca nu se poate sa se revina si sa fie trecuta si ea la acansati , ne retragem . Multumim.
La turneele A plus au prioritate cei din categorie. In functie de locurile ramase disponibile, in ultima saptamana se pot face transferuri de la o categorie la alta.Tegzes Angela aveti mp de Hobby. V-am inscris acolo.
Mr Forhand ,Solitarul 7 sau Gabi Daniliuc daca va face cum spui tu ,o sa supere cel.putin un coleg de al tau care spunea la primul A plus ,citez:"Cu toata stima daca este masters sa fie masters.Daca este elite cu media pana la 55 asa este corect ".Asa ca ramane la latitudinea organizatorilor .Aici cred ca vor fi mai multi de 30 la masters ,asa ca nu poate sa ii trimita acasa probabil .As dori sa întreb pe d-l organizator daca nu organizează după modelul Sovata .Adică 30 locuri la Masters și restul Elite curat.Cred că sunt în asentimentul dvs.Nu este elegant la un loc.Va rog sa vă gândiți.Nu ar trebui sa fie nici un impediment.La cine nu convine sta acasă.Punct.Asta e părerea mea.Multumesc.