In Fagaras se fac concursuri?

Re: In Fagaras se fac concursuri?

spuneti-mi va rog daca e sambata asta ora locul datas tot unde trebe sa ma inscruiu sio daca pot sa am inscriu am 14 ani nu sunt legitimat nicaieri clasa a 8-a !

iulyblebea a spus:
spuneti-mi va rog daca e sambata asta ora locul datas tot unde trebe sa ma inscruiu sio daca pot sa am inscriu am 14 ani nu sunt legitimat nicaieri clasa a 8-a !
Daca dai un numar de telefon, precis te va contacta un organizator de la Mediaș ca sa te ajute, pentru ca se vede de la o posta ca esti pasionat... dar, nu uita sa ceri voie parintilor, mai intai! :D

iulyblebea a spus:
Mai bine ai participa la olimpiada de limba romana,unde vei avea mai mult de castigat :roll: :lol:

Citez un mesaj de mai demult din partea unui mare jucator adresat unui pusti extraordinar de laudaros.Poate deduci ceva. :roll:
FlorinBN a spus:
Pai mergi ca sa ai de unde veni ... daca nu cu premii, macar cu impresii si cu experienta de concurs, eventual si cu ceva meciuri filmate, ca sa analizezi mai tirziu de ce n-ai intrat in primii 16.
:lol:

radu0 a spus:
Citez un mesaj de mai demult din partea unui mare jucator adresat unui pusti extraordinar de laudaros.Poate deduci ceva. :roll:
FlorinBN a spus:
Pai mergi ca sa ai de unde veni ... daca nu cu premii, macar cu impresii si cu experienta de concurs, eventual si cu ceva meciuri filmate, ca sa analizezi mai tirziu de ce n-ai intrat in primii 16.
:lol:
Am citit acel topic mai vechi cu turneu din reghin parca??
se pare ca tu ai avut de invatat omule :lol:

iulyblebea a spus:
de ce? de unde sti dumneata cat am eu de castigat? de unde sti cum joc?:)
Nu are importanta cum joci, Priza Tok a vrut sa spuna altceva, dar - desi are dreptate- a fost si putin rau.
Asa cum ti-a spus si Dan, daca parintii ti-au dat voie si asta va trebui cumva sa le dovedesti organizatorilor, esti bine venit, pt ca e clar ca tenisul iti place. Ba, mai mult, cred ca la 14 ani si cu deplasare in alta localitate ar trebui sa fii si insotit de cineva, pt ca ziua este lunga iar organizatorii au alte probleme si nu pot sa aiba grija ta. Nu trebuie sa iei mesajele domnilor de pe acest forum decat ca incurajari. Inclusiv acesta. Dar conditiile va trebui sa le indeplinesti chiar daca tu crezi ca poti avea grija singur de tine.

Pentru unu jucator de 14 ani care se vede ca nu prea a mai participat in acest circuit amatour este foarte greu sa joace cu niste vulpoi batrani , mai ales sa castige

Back
Sus