iulyblebea
boboc
Nu se face un turneu / concurs ceva in fagaras sau macar in apropiere .. ? 

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Daca dai un numar de telefon, precis te va contacta un organizator de la Mediaș ca sa te ajute, pentru ca se vede de la o posta ca esti pasionat... dar, nu uita sa ceri voie parintilor, mai intai!iulyblebea a spus:spuneti-mi va rog daca e sambata asta ora locul datas tot unde trebe sa ma inscruiu sio daca pot sa am inscriu am 14 ani nu sunt legitimat nicaieri clasa a 8-a !
Mai bine ai participa la olimpiada de limba romana,unde vei avea mai mult de castigat :roll: :lol:iulyblebea a spus:spuneti-mi va rog daca e sambata asta ora locul datas tot unde trebe sa ma inscruiu sio daca pot sa am inscriu am 14 ani nu sunt legitimat nicaieri clasa a 8-a !
:lol:FlorinBN a spus:Pai mergi ca sa ai de unde veni ... daca nu cu premii, macar cu impresii si cu experienta de concurs, eventual si cu ceva meciuri filmate, ca sa analizezi mai tirziu de ce n-ai intrat in primii 16.
Am citit acel topic mai vechi cu turneu din reghin parca??radu0 a spus:Citez un mesaj de mai demult din partea unui mare jucator adresat unui pusti extraordinar de laudaros.Poate deduci ceva. :roll:
:lol:FlorinBN a spus:Pai mergi ca sa ai de unde veni ... daca nu cu premii, macar cu impresii si cu experienta de concurs, eventual si cu ceva meciuri filmate, ca sa analizezi mai tirziu de ce n-ai intrat in primii 16.
Nu are importanta cum joci, Priza Tok a vrut sa spuna altceva, dar - desi are dreptate- a fost si putin rau.iulyblebea a spus:de ce? de unde sti dumneata cat am eu de castigat? de unde sti cum joc?![]()