INSCRIERI

• Autor subiect Autor subiect filo
  • Dată creare Dată creare
Inscriere

Inscriere

Ma numesc Ratiu Valer.Locuiesc in Sibiu,str.Siretului,bl.16,ap.31,si am 52 de ani.As vrea sa ma treceti pe lista amatorilor din Sibiu ca sa particip la concursuri.
Va multumesc

Re: Inscriere

Re: Inscriere

Stimate domn VALY,nu trebuie sa fiti trecut pe nici o lista anume pentru a participa la toate concursurile de T.D.M.organizate in tara sub egida AMATOUR.Inscrierile la concurs se fac ad-hoc si se plateste o taxa variabila in functie de decizia organizatorului,care in principiu nu depaseste 20 ron.

Re: INSCRIERI

Gimpirea Daniel
20 ANI
Constanța , Constanța
Senior
Amator (putin mai avansat)
Disponibilitate+posibilitate organizare turneu B + turneu A
0723/361.239

Din Călărași, se mai inscriu:
1. Gingasu Bogdan, 33 ani, amator, senior
2. Stanciu Silviu, 34 ani, amator, senior
Salutari, si mult succes...

vreau sa ma inscriu si eu in competitii

vreau sa ma inscriu si eu in competitii

salut baieti
cum fac sa particip si eu la competitii??
nu sunt legitimat dar cred ca stiu tenis
de unde nu ??? nu-mi pare rau sa invat de la unul mai bun ca mine
lucrez la pompieri in ilfov si ma pot lauda cu locul 2 pe judt si locul 3 pe bucuresti in cadrul inspectoratului
inseamna ceva pt mine
cred ca nu sunt chiar slab
ma puteti invata sa ma inscriu si eu la concursuri???
puteti raspunde acum cei care sunteti prin preajma??? multumesc

Re: vreau sa ma inscriu si eu in competitii

Salut,
Se pare ca esti tare nerabdator sa joci! :)
Procedura e simpla.E suficient sa te inscrii pe forum sau telefonic la turneele din circuitul Amatur.
Te prezinti in ziua concursului,platesti o taxa de participare dupa care ai o zi intreaga la dispozitie sa joci intr-un mod organizat cu diversi jucatori din toata tara.
Dupa primul concurs vei figura intr-un clasament national si vei fi inregistrat in baza de date.
http://www.amatur.ro
Citeste cu atentie si vei gasi raspuns la majoritatea intrebarilor.
Te asteptam la concursuri :wink:

Buna ziua ! In București nu se organizeaza nimic ? As participa bucuros ! Multumesc si astept un raspuns !

Sintem putini cei care putem sa facem treaba asta , aici in Buc , dar de rusinea Bucureștilor si ptr. Amatour o sa fac eu unul B si unul A ... asa imi doresc , sa vedem cu salile .. ca acum de B ne descurcam dar pentru A trebuie sa avem cel putin 10 mese la dispozitie .
Va tin la curent cu ce putem sa facem si cind .

Pai Vali, dupa cum vede toata lumea, e mai usor sa faci tabara de tenis la Sovata decat un turneu A in București!!! :lol: :lol: :lol:

Din Mangalia se inscriu:
1.Medeleanu Stefan
2.Pascu Mugurel
3.Chiriac Ioan Felician
4.Panaite Ionel
5.Motisan Dragos
6.Barbu Mircea
7.Tifu Sorin
8.Chiurtu Viorel

SALUT DOMNULE VALI.AM INTELES CA SUNTETI CEL MAI POTRIVIT IN ALEGEREA LEMNULUI SI FETELOR UNEI PALETE.AS DORI SA STIU SI EU CE PALETA IMI RECOMANDATI .SUNT UN JUCATOR MEDIU SAU SLAB ,,NU STIU SIGUR AM PARTICIPAT LA 2 TURNEE SI NU AM IESIT DIN GRUPE DAR AM FOST LA LIMITA.AM INTELES CA PALETA CE O FOLOSESC ESTE VECHE SI NU MAI DA RANDAMENT PT STILUL MEU.JOC MAI ,,PE DIRECT,,CUM SE SPUNE,AS DORI UN LEMN USOR ,O FATA RAPIDA PT ATAC IAR PE REVER CEVA DE APARARE DAR SI EFECT. MA INTERESEAZA O PALETA NOUA SAU MAI PUTIN NOUA SI LA CE PRET.VA MULTUMESC .

Chiar crezi ca daca scrii cu majuscule atragi mai mult atentia? Si este si enervant de citit......

Ce ai frate cu omu,ai probleme psihice,poate sa scrie cum vrea el........

Ce imi place cum va agitati...probabil pentru ca la masa de joc nu aveti cu cine...:)

tanasescu florin a spus:
SALUT DOMNULE VALI.AM INTELES CA SUNTETI CEL MAI POTRIVIT IN ALEGEREA LEMNULUI SI FETELOR UNEI PALETE.AS DORI SA STIU SI EU CE PALETA IMI RECOMANDATI .SUNT UN JUCATOR MEDIU SAU SLAB ,,NU STIU SIGUR AM PARTICIPAT LA 2 TURNEE SI NU AM IESIT DIN GRUPE DAR AM FOST LA LIMITA.AM INTELES CA PALETA CE O FOLOSESC ESTE VECHE SI NU MAI DA RANDAMENT PT STILUL MEU.JOC MAI ,,PE DIRECT,,CUM SE SPUNE,AS DORI UN LEMN USOR ,O FATA RAPIDA PT ATAC IAR PE REVER CEVA DE APARARE DAR SI EFECT. MA INTERESEAZA O PALETA NOUA SAU MAI PUTIN NOUA SI LA CE PRET.VA MULTUMESC .
Am raspuns pe privat

Dado.daniel a spus:
AFGJ JHMUIT THNHNBFB FGB THNUJMY UJMMRY UJ YUJRYUKYKM :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
asta ar fi parerea dumneavoastra despre cele scrise de tycutz? :lol: :lol: :lol:

salut baieti .se gaseste cineva sa se antreneze si cu mine????? la buftea nu prea se mai practica acest sport iar la competitiile unde am participat am observat ca sunt in urma cu tenisul. vreau sa ma antrenez cu cineva ,preferabil din bucuresti.eu lucrez 24 cu 72 ore .se gaseste cineva???? tel 0723941508.multumesc

Back
Sus