legionarul
boboc
Bardut Lucian
23 ani
cluj-napoca,cj
senior
amator
23 ani
cluj-napoca,cj
senior
amator
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Raduku a spus:Pentru Bistrița am sa inscriu jucatori care nu pot sau nu se pricep sa intre pe forum:
Cailean Corneliu
38 ani
Bistrița, BN
senior
Amator
Caba Constantin
30 ani
Bistrița, BN
senior
Amator
Pasca Marius
39 ani
Bistrița, BN
senior
Amator
ciprian a spus:BACOTIU CIPRIAN
37 ani
Cluj-Napoca ; participare la orice turneu B in zona (~250 km)
Senior
Amator 100%
Disponibilitate+organizare turneu B
0740665821
filo a spus:raport inainte cu 2 sapt de primul turneu
32 de inscrisi.
localitati cu organizatori B
ORADEA
BISTRITA
CLUJ-NAPOCA
SUCEAVA
SF.GHEORGHE
CURTEA DE ARGES
nu avem inca organizator inscris la București!!!!.......
organizatorii din aceste localitati sunt rugati sa ma contacteze pentru a primi formularele de concurs.
ciprian a spus:Filo,
Legat de organizarea de turneu B la Cluj, eu mi-am oferit disponibilitatea, fiind sigur ca si prietenii mei din zona se vor inscrie si vor avea o contributie in acest sens...
Ar fi chiar ciudat sa ma trezesc singur organizator :shock: , cind eu nici sala potrivita nu am in care sa ma antrenez !!
Un comitet/echipa de 2-3 persoane care se ocupa de organizare cred ca ar stapini bine toate aspectele.
Dealtfel, propun pe aceasta cale tuturor celor din zona Cluj sa ne intilnim cit de urgent, sa vedem ce se poate face in acest sens : ma refer in special la sala unde s-ar putea organiza turneul...
tycutz a spus:La Cluj nu vor fi probleme.Sigur se poate rezolva sa se joace la sala sporturilor in conditii bune.Vorbiti cu Paul ca el cred ca poate rezolva cel mai usor cu sala!!!