Logica este simpla: daca exista niste reguli ale ITTF si noi hotaram sa nu le respectam, atunci trebuie sa hotaram care sunt regulile pe care le respectam. Astfel rezulta un nou set de reguli, specifice Amaturului.
Chiar daca asta inseamna sa copiem 98% din regulamentul ITTF, exceptiile sunt cele care fac diferenta si duc la crearea regulamentului specific Amatur.
Nu am pledat pentru a scoate sau nu o anumita fata sau categorie, pentru a interzice sau nu lipirea sau booster-ul, ci pentru clarificarea fara echivoc a regulilor.
Sunt perfect de acord cu folosirea oricaror fete sau substante, dar sa scrie undeva ca asta e permis in Amatur. Altfel, cine spune unde ne oprim cu nerespectarea regulilor ITTF-ului?
Voi da un exemplu: daca serviciul din mana este acceptat, atunci daca un jucator serveste de langa fileu, ocolind masa, cine ii poate spune ca nu e corect? Regulamentul ITTF? Dar oricum in Amatur nu respectam regulamentul ITTF, nu?
Am exemplificat printr-un caz oarecum extrem, dar eu zic ca trebuie sa fie un regulament Amatur si eventual sa fie votat de toti participantii - ma refer la regulile specifice Amatur, nu la cele care corespund cu cele ale ITTF.
Edit: gramatica asta...