Intentie campionat echipe

La Moldova Sud ar trebui bagat si Brăila au jucatori buni si cel putin o echipa si o sala ok.

Se inscrie si Miercurea-Ciuc in campionatul pe echipe:

Echipa: TT M-Ciuc
Conducator: Pal Zoltan
Jucatori:
Erdos Ferenc
Laszlo Zsolt
Pal Zoltan
Jozsa Zoltan
Incze Levente
Farkas Lorant
Seria: 6 Ardeal Est
Salile: M-Ciuc Sala Amigo-Com 4 sau 6 mese

As dori sa anunt si eu o echipa din București:

Nume: Sport Kombat
Componenti:
1. Trifu Bogdan
2. Ciobanu Alex
3. Rusu Cristian
4. Popa Marius
5. Motoroi Constantin
6. Bodeanu Mihai

Nu pot sa va admit echipa asta..........sunteti prea buni acolo......

Si apropo cu Alex...............te bagi la organizare?

Glumeam vere............dar vorbind serios voi ati putea face 2 echipe.....

Din 4 dar echipa vizitatoare in cazuri exceptionale poate juca cu 3 jucatori in cazul in care vreunul nu este disponibil (cam de maxim 2 ori pe tur).

Foarte tare,
Concursuri sponsorizate de federatie :))
Ei nu organizeaza nici un concurs pentru seniorii in tara si ai vrea sa sponsorizeze o competitie pentru amatori.
Oricum aveti tot respectu pentru cea ce faceti, aveti mai multe competitii decat avem noi seniorii in Romania.

bogdanel a spus:
pai de la federatie am dori:
- sali utilate
- recunoasterea miscarii AMATouR
- organizari de concursuri sponsorizate de federatie
- antrenori si sali, pentru copiii care doresc sa practice tenisul de masa
- informatii detaliate si usor de accesat pentru toata lumea, eventual chiar din AMATouR si judetene
adica, IMPLICARE
hai c-am dat-o in S.F. :lol:

filo a spus:
Nu pot sa va admit echipa asta..........sunteti prea buni acolo......
Si apropo cu Alex...............te bagi la organizare?

asa am zis si eu......ii sabotam noi :wink: :)

madalin_tt a spus:
Foarte tare,
Concursuri sponsorizate de federatie :))
Ei nu organizeaza nici un concurs pentru seniorii in tara si ai vrea sa sponsorizeze o competitie pentru amatori.
Oricum aveti tot respectu pentru cea ce faceti, aveti mai multe competitii decat avem noi seniorii in Romania.
Sa vezi de la anul ca in fiecare week-end va fi turneu undeva..............

campionat pe echipe

campionat pe echipe

Vad ca toata lumea vrea , dar...Haideti sa incepem! Noi incercam sa jucam cu Deva in iunie , dupa mijlocul lunii, la Severin. Poate vine si Bucureștiul! Ce zici Bogdane? Ar fi interesant un triunghiular si ar fi totusi un inceput...

campionat pe echipe

campionat pe echipe

Bogdane , ma bucur ca vreti sa veniti si voi! Saptamina viitoare ne mai auzim la un telefon , sa stabilim exact detaliile , impreuna si cu cei din Deva. Cred ca va fi ceva super!

campionat pe echipe

campionat pe echipe

Apropo Bogdane , scrie-mi si mie telefonul tau , te rog. Nu stiu de ce dar nu-l mai am in agenda.Mersi anticipat!

campionat pe echipe

campionat pe echipe

Primul pas a fost facut!
Sambata 14.06.2008, au venit la Severin baietii de la Deva. A fost un triunghiular cu doua echipe din Severin . Rezultate:
Deva (Florescu , Szakacs Bela , Stanca , Matei) - Severin2 (Muscalu , Floarea , Balba Cristi , Gheorghe Nicu) 9-6 (10-7 dupa toate meciurile).
Deva - Severin1 (Boescu , Trandafir , Secu , Irimia) 2-9 (4-13 dupa toate meciurile). Cu multumiri pentru efortul deplasarii si cu simpatie pentru prietenii din Deva ! A fost ceva frumos si interesant ! Oricum se contureaza un nou triunghiular Deva , Severin , Timișoara in iulie! Exista amatori pentru un patrulater?

Back
Sus