Rujan Paul Adrian
boboc
Multumesc mult pentru post o sa incerc sa ma ghidez mai mult si un sfat in plus nu mi-ar strica. Imi place f mult acest sport si incerc sa-l practic cat pot de mult . Problema e ca deja am 55 de ani si nu stiu cat de mult mai pot progresa. Nu am tot timpul la dispozitie sa joc si acest lucru il fac in concedii intre 2 voiaje fiind navigator. Am incercat si am luat ceva ore de antrenament, am investit si ceva bani in palete si fete. Jocul meu s-ar putea spune ca ar fi ofensiv mixt cu probleme la deplasare din cate imi dau seama. Ultima paleta pe care tocmai am adus-o din Germania este un Spinlort Ultrapower pe care am pus fete Andro Rasant beat maxim pe FH/BH. Am mai incercat pana acum Joola Aruna Off cu Joola MaxxxP maxim pe ambele fete. Mai am de la inceput un Nittaku Basic pe care am pus Xiom Omega Japan maxim si ultima este tot un Spinlord Ultraspin pe care am Yasaka Rakza soft 2mm. Am fost destul de nemultumit deoarece la finalizare din apropierea mesii toate mingile trase nu ajungeau pe masa si alta problema este ca am jucat multi ani cu o paleta asamblata cumparata din Singapore (Batterfly All) care era destul de usoara in comparatie cu toate aceste palete. In momentul de fata joc pe prima paleta si sunt in perioade de cunoastere si obisnuire. Am tot cautat pe net cat de mult variaja calitatea paletei in functie de grosimea buretelui . As fi vrut sa obtin o paleta mai usoara cu tensorul mai mic sa sara mai putin mingea cu un cotrol bun . Din cate ti-am scris poate reusesti sa-mi dai un sfat.
Multumesc f mult anticipat
Ady Rujan
Multumesc f mult anticipat
Ady Rujan